VIDEO: Ce distracţie este la orele de fitness ale lui Cori Grămescu!

Cori Grămescu este, cu siguranţă, cel mai renumit instructor de fitness feminin din România. În ultimii ani, frumoasa antrenoare a readus în formă peste 7.000 de femei din Bucureşti. Cele care încă nu au ajuns să lucreze cu Cori Grămescu au acum ocazia să vadă cum decurg antrenamentele sale.

Cori Grămescu este, cu siguranţă, cel mai renumit instructor de fitness feminin din România. În ultimii ani, ea a readus în formă peste 7.000 de femei din Bucureşti. Cele care încă nu au ajuns să lucreze cu Cori Grămescu au acum ocazia să vadă cum decurg antrenamentele sale.

Cori a filmat un videoclip, realzat de ADPM PR, care a fost urcat pe contul ei oficial de Youtube. Înregistrarea o prezintă alături de antrenoarele ei şi de câteva cliente fidele ale sălii de fitness, făcând aerobic după o piesă muzicală care a devenit hit internaţional. "Foarte mulţi au impresia că eu fac ore de antrenament doar cu vedete sau cu oameni care plătesc mulţi bani pentru asta. Este o părere total greşită. Cursurile sunt accesibile tuturor şi, în plus, sunt foarte distractive şi eficiente în acelaşi timp", declară Cori Grămescu.

Cori este prezentă în fiecare zi la sala ei, Lady Fit, unde conduce ore de Ultimate Pilates, Taeo Bo, Piloxing si Beam Fit.

În ultimii patru ani, Cori Grămescu a antrenat la sala Lady Fit peste 7.000 de femei. O mare parte și-au schimbat radical viaţa după antrenamentele ei.
“Am o clientă la sală, Teo. Când a venit la noi avea aproape 100 de kilograme, la 19 ani. Acum, doi ani mai târziu, este o tânără superbă, are 60 de kg şi merge la orele Dalandei. Când a venit, abia făcea față la cele de Ultimate Pilates pentru începători, iar în prezent lucrează cot la cot cu instructoarele de cele mai grele ore. Apoi, sunt fetele care învață să mănânce sănătos şi care, după mulţi ani, îmi trimit poze cu soţii şi cu micuţii lor şi îmi spun cât de bine le este. Asta e cea mai mare realizare, când una dintre clientele vechi simte nevoia să-mi împărtăşească bucuria din viața ei”, menţionează Cori.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radiela pe 27 Feb 2012, 15:51
    :))))))))))

    daca si asta e sexy, sa nu mai am parte de gatorade cat calc la sala! :))))))))))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod