Ultra S Rock in Pod La Historia

Mult-asteptatul concert Ultra S Rock, sustinut de violoncelistul Adrian Naidin si de tobosarul Ionut Micu, se va intampla in premiera In Pod la Historia, sambata, 5 octombrie, de la ora 21:00. Dupa cum a promis la finalul spectacolului Sincretic, Naidin a revenit cu un alt show de exceptie, la care l-a cooptat si pe talentatul percutionist Ionut Micu, un alt colaborator al trupei Phoenix si un muzician de exceptie.

Cei doi instrumentisti vor prezenta într-o insolită versiune pentru violoncel și percuție, spectacolul ULTRA S ROCK, un concert inedit, in care virtuozitatea celor doi este amplificata pana la infinit de vocea de poveste a lui Adrian Naidin.
Strălucitor în partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, Adrian Naidin, testează sunete și maniere de expresie în colaborări excepționale. Experimental și rebel, Ionuț Micu reinventează rockul într-o versiune specială, adăugând vigoare și forță unor piese consacrate deja la superlativ.

 Unul dintre cele mai apreciate proiecte fusion, primit cu entuziasm de publicul din toata tara, este prezentat în premieră, sâmbătă, 5 octombrie 2013, de la ora 21.00, @In Pod la Historia.
Intrarea costă 25 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod