Halle Berry a născut un băieţel

Actriţa a născut, sâmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, băieţelul fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez.
Cuplul a anunţaţ, în luna aprilie, că aşteaptă un copil, purtătorul lor de cuvânt afirmând: "Confirmăm că Halle Berry şi Olivier Martinez aşteaptă un copil. Nu vom oferi alte informaţii", informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

De asemenea, la sfârşitul lunii iulie, actriţa afirma că vrea să se întoarcă foarte repede la muncă după ce va naşte, subliniind că nu vrea să ia o pauză în carieră după acest eveniment din viaţa sa. "După ce voi naşte o să mă întorc la muncă cât mai curând posibil.
Când am născut-o pe Nahla, mi-am luat o pauză de la muncă de aproape 4 ani. Dar, cum acum în cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau să lucrez în continuare. Din cauza aceasta, băieţelul va călători cu mine"
, a declarat actriţa.

În luna iulie, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa. Cei doi actori s-au căsătorit la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, în faţa a circa 60 de invitaţi, printre care s-au numărat mama lui Martinez, Rosemarie, şi fratele Vincent.

Halle Berry şi Olivier Martinez s-au logodit în timpul sărbătorilor de iarnă din 2011, notează Mediafax.

Actriţa americană, în vârstă de 46 de ani, mai are o fiică, Nahla, născută în martie 2008, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.

Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Francezul Olivier Martinez, în vârstă de 47 de ani, a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007.
A mai avut relaţii, printre altele, cu Juliette Binoche, Angelina Jolie şi Mira Sorvino.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod