Vedetele au făcut shopping în al 9-lea cer. Eveniment susținut și recomandat de Dana Rogoz

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Laura Cosoi, Ioana Ginghină, Doiniţa Oancea, Adina Galupa au fost vedetele care au profitat de vremea frumoasă din weekend pentru o sesiune de shopping în Centrul Vechi.

Vedetele şi-au pregătit garderoba de toamnă şi s-au simţit în al 9-lea cer putând alege ţinute sau accesorii realizate de peste 30 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, la cea de-a șasea ediție a pop-up store-ului Cloud No. 9.

Dana Rogoz s-a aflat şi ea la târg, conform tradiţiei, cu vestitele sale plicuri, Moon, şi cele mai noi creaţii, Mini Moon, care au înregistrat un real succes în rândul cumpărătorilor. Printre fanii ei s-a numărat şi Diana Dumitrescu care şi-a achiziţionat o geantă Mini Moon de culoare albă, cu faţa detaşabilă verde.



Irenka, Tom Florian, Laura Leather, Happy Bow Ties, Idoo, Coolta, Issabel Lombardi, Larisa Dragna, Potocaliu, Alexandra Irinciuc, Cinderella Shoes sau Le petit Marais şi-au prezentat în cadrul târgului colecţiile toamnei 2013.

 

Mai multe informaţii şi fotografii de la târg pot fi găsite pe Facebook şi pe cloudnumber9.ro

7 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 11 Oct 2013, 19:27
    intelectual

    In sfarsit,avem o stire de interes national : au iesit gasculitele -unde ?-la cumparaturi...pardon-shopping !- Si cum stau ele in ceata,sa nu se piarda...si ce frumos stiu ele sa probeze lucruri...le-o fi luat mult sa invete ? intr-a opta,cand au sfarsit cu plictiseala din scoala ?! si ce articole inteligente se scriu despre asta...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod