Tragedie după nuntă: a murit înecată în rochia de mireasă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2012
O femeie din Canada în vârstă de 30 de ani s-a înecat într-un lac aflat într-un parc din provincia Quebec, în timp ce poza în rochia ei de mireasă, cu ocazia unei şedinţe fotografice.

O femeie din Canada în vârstă de 30 de ani s-a înecat într-un lac aflat într-un parc din provincia Quebec, în timp ce poza în rochia ei de mireasă, cu ocazia unei şedinţe fotografice.

Maria Pantazopoulos, care lucra ca agent imobiliar, a murit înecată după ce rochia ei de mireasă s-a îmbibat cu apă şi a devenit prea grea, informează BBC, citat de agenţia Mediafax.

Victima participa la o şedinţă fotografică organizată în mod tradiţional de tinerele mirese canadiene, denumită "trash the dress" (distruge rochia), în timpul căreia mireasa este fotografiată în timp ce îşi distruge rochia purtată în ziua nunţii, a precizat mass-media locală.

Fotograful Louis Pagakis a încercat să o salveze pe tânără de la înec, însă eforturile lui au fost zadarnice.

"Purta rochia de mireasă şi mi-a spus: «fă-mi câteva poze în timp ce eu voi înota puţin în lac»", a declarat Pagakis pentru CTV News.

"A intrat în apă, rochia a devenit tot mai grea, iar eu am încercat tot ce am putut pentru a o salva.

Am sărit în apă, am strigat după ajutor", a adăugat el.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost recuperat din apă, după câteva ore, în apropiere de cascada Dorwin Falls din localitatea Rawdon, relatează BBC, citat de Mediafax.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Amalia pe 28 Aug 2012, 21:01
    Incredible!!!!

    Why he did not took off her dress? This man was not able to think in this moment? In this situation the first thing is to getting naked all your clothes to be free to move and try to come out from water. Poor girl :((

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod