Ryan Gosling: Mă plac femeile pentru că ştiu să ascult"

Actorul canadian, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood, consideră că femeile îl plac nu pentru abdomenul plat sau frumuseţea fizică, ci pentru faptul că ştie să le asculte.

Actorul canadian, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood, consideră că femeile îl plac nu pentru abdomenul plat sau frumuseţea fizică, ci pentru faptul că ştie să le asculte.

Starul canadian, în vârstă de 31 de ani, a avut relaţii cu câteva dintre cele mai frumoase femei din lume, în special actriţe, printre acestea numărându-se Blake Lively şi Rachel McAdams - colega lui din distribuţia filmului "The Notebook". Actuala lui iubită este actriţa cubaneză Eva Mendes, informează tabloidul britanic The Sun, citat de agenţia Mediafax.

"Dacă femeile mă plac, este pentru că le ascult mai mult decât o fac ceilalţi băbaţi şi apreciez felul în care gândesc şi ceea ce simt ele faţă de anumite lucruri. Am crescut într-o familie cu femei puternice şi datorez mamei şi surorii mele această capacitate de a le înţelege pe femei", a spus Gosling, adăugând că cele două l-au învăţat să respecte femeile şi a simţit astfel întotdeauna o puternică legătură emoţională cu reprezentantele sexului opus, legătură care l-a ajutat în meseria de actor.

Starului canadian îi sunt dedicate o serie întreagă de bloguri care îi laudă frumuseţea fizică, iar în noiembrie 2011, admiratoarele lui Ryan Gosling au organizat un protest special în faţa sediului din New York al revistei People, după ce această publicaţie a acordat titlul de "cel mai sexy bărbat în viaţă" actorului american Bradley Cooper, notează Mediafax.

Tot în 2011, Ryan Gosling a primit însă din partea revistei Time titlul de "cea mai cool persoană a anului", iar în acest an a ocupat un loc foarte bun - al şaptelea - în topul celor mai sexy bărbaţi din lume, alcătuit anual de tabloidul britanic The Sun.

Cu toate acestea, starul canadian nu consideră că ar fi un bărbat atrăgător: "Nici măcar nu mă cred deosebit de atrăgător şi nu reprezint deloc bărbatul tipic de la Hollywood ales pentru roluri principale.

Am o afinitate mult mai mare pentru acele personaje care nu fac parte din acel tip. Urăsc sentimentul de a-mi face meseria doar pentru a-mi primi salariul".

Ryan Gosling a devenit cunoscut cu rolul principal din comedia romantică "The Notebook" (2004), foarte apreciată de publicul feminin, însă spune că nu vrea să îşi continue cariera cu roluri din acest registru: "Am fost norocos că am jucat în câteva filme romantice, care îţi creează un fel de aură de bărbat romantic. Nu cred însă că acesta este destinul meu de actor şi nu voi continua să joc în astfel de roluri. Îmi plac considerabil mai mult poveştile romantice complicate şi tensionate, ca aceea din «Blue Valentine», sau personajele ciudate, precum acela pe care l-am jucat în «Drive». Sunt însă deschis la orice fel de rol, atât timp cât găsesc ceva inteligenţă sau frumuseţe în scenariu şi mai ales dacă regizorul are o viziune proprie asupra lumii întregi".

Ryan Gosling va experimenta o nouă categorie de roluri odată cu următorul lui film, "The Gangster Squad", bazat pe o poveste reală, ce va fi lansat în 2013, anunţă Mediafax.
În acest film, el interpretează rolul sergentului Jerry Wooters, un poliţist dedicat profesiei sale, însărcinat cu coordonarea unei trupe de elită care arestează infractorii de pe coasta de Est, conduşi de mafiotul Mickey Cohen, interpretat de Sean Penn.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi.

Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz.

A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod