Topul ruşinii: Ce urăsc cel mai mult femeile când se privesc în oglindă

Un nas mare sau strâmb, un dinte urât sau un fund mare - ei bine, femeile se împacă cu aceste defecte. Dar, pentru majoritatea femeilor, grăsimea de pe șolduri, greu de îndepărtat, este cea mai puternică obsesie legată de aspectul fizic. Chiar și vedetele au complexele lor.

Un nas mare sau strâmb, un dinte urât sau un fund mare -  sunt defecte cu care te mai împaci. Dar, pentru majoritatea femeilor, grăsimea de pe şolduri, greu de îndepărtat, este cea mai mare obsesie legată de aspectul fizic.

Potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, grăsimea de pe şolduri este cea mai mare povară. Pe următoarele două locuri în "topul ruşinii" se mai află grăsimea de pe coapse şi burtica revărsată peste turul pantalonilor, denumită de englezi "vârful brioşei" pentru că are un aspect asemănător cu cel al popularului desert. Totodată, femeile sunt preocupate şi de pielea flască de sub braţe şi de colăceii de grăsime.



Rezultatele sondajului reflectă faptul că tot mai multe femei tind să aibă o siluetă de tip "măr" (cu grăsime în jurul taliei), în loc de "pară" (cu o siluetă subţire şi un posterior proeminent), scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Donnamarie McBride, co-fondatoare a clinicii cosmetice Lovelite, a declarat că peste două treimi din totalul clientelor care solicită tratamente de eliminare a grăsimii sunt deranjate de grăsimea de pe abdomen, şolduri şi tors.

Nici celebrităţile care arată impecabil nu sunt liniştite. Cântăreaţa Mollie King a recunoscut că se simte "foarte stresată" în bikini şi că nu-şi lasă buricul la vedere fiindcă i s-ar vedea burta.


Cheryl Cole, una dintre cele mai frumoase femei din Insulă, e mai preocupată de picioare. "Nu-mi plac picioarele mele. Nu prea le-am scos în evidenţă la început. Dacă ar fi doar după mine, probabil că le-aş acoperi", a declarat cântăreaţa.

Actriţa americană Katherine Heigl a mărturisit că este obsedată de coapsele sale: "Mereu am fost complexată de coapse. Cred că sunt foarte grase. Asta e singura parte a corpului meu pe care nu pot s-o controlez. Coapsele sunt obsesia mea."

Chiar şi top modelul Elle MacPherson, supranumită "The Body", nu este imună la nesiguranţa legată de corpul ei.
"Mi-a luat mult timp ca să mă simt bine cu corpul meu. Ca orice om, în ciuda numelui meu, m-am simţit nefericită în pielea mea", a declarat starul.

Modelul şi prezentatoarea Kelly Brook (foto), votată periodic de femei şi de bărbaţi cea mai frumoasă vedetă în bikini, are şi ea un motiv de îngrijoare: "Braţele mele sunt cam urâte.".

Nici Kim Kardashian nu este 100% mulţumită de corpul său: "N-am fost niciodată un fan al coapselor mele, dar îmi place burta mea când arată bine."

"Am observat de mult timp că femeile sunt foarte deranjate de şoldurile lor şi vor să scape de colăcei.
Grăsimea de pe şolduri poate fi şi cea mai evidentă şi e greu să o ascunzi dacă vrei să ţii pasul cu moda şi să porţi pantaloni strimţi şi rochii mulate"
, a explicat Donnamarie McBride.

"Femeile se concentrează întotdeauna pe acele părţi ale corpului care nu le plac, este în ADN-ul nostru să fim obsedate de aceste lucruri", a mai spus experta citată de Daily Mail.






 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • N pe 26 Aug 2012, 09:49
    ceaiului canadian care deconstipa si gravideste

    si pentru reclama primesti probabil produsul gratis pentru tot batalionul! Cinci copiii... cine mai face atatia in afara de tigani, iar astia nu sunt preocupati de constipatie. Deci, da-le mai scurte!

    4
    1

  • onutta21 pe 24 Aug 2012, 13:16
    ***

    grasimea de pe solduri si celulita .....inamicii femeilor :((((, o viata intreaga trebuie sa et lupti cu ele .

    3
    0

  • M. pe 24 Aug 2012, 10:55
    Ceai Canadian

    Buna! Eu am 44 de ani si dupa ce am nascut al 5 lea copil am inceput sa am mari probleme cu constipatia. Am cautat tot felul de remedii dar toate au avut un efect de scurta durata. Am luat foarte multe laxative care imi provocau stari de greata si de discomfort. Am zis sa incerc si ceaiuri. Unele nu si au facut efectul si nu am fost multumita. Ultimul ceai pe care l-am incercat se numeste Canadian Tea. Il beau de anul trecut de prin toamna,fac aproape un an de cand il iau. Este foarte benefic, mi-am reglat intreg organismul si chiar nu mai am nici o problema . Nu mai am colonul iritat si nu mai am nici senzatia aceea de discomfort. Ma simt foarte bine si usoara. Am slabit si vreo 8 kilograme fara sa mi dau seama. Slabitul nu era una din prioritati, dar daca s-a intamplat nu pot decat sa ma bucur. Cel mai important pentru mine este sa ma simt bine in corpul meu. Acum ma simt !

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod