Tom Cruise are elixirul tinereţii: găinațul de privighetoare!

Starul american nu crede în chirurgia plastică pentru a-şi menţine aspectul tânăr, însă apelează la remedii naturale, dar costisitoare.
Starul american nu crede în chirurgia plastică pentru a-şi menţine aspectul tânăr, însă apelează la remedii naturale, dar costisitoare.

Potrivit revistei Now, actorul în vârstă de 49 de ani le-a spus prietenilor săi apropiaţi că tenul lui nu a arătat niciodată mai bine ca acum, graţie unui tratament costisitor. Actorul foloseşte o mască facială pe bază de găinaţ de privighetoare pentru a-şi păstra tinereţea şi prospeţimea tenului, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Masca facială apreciată de actor conţine găinaţ de privighetoare, tărâţe de orez şi apă.

"Tom nu vrea să apeleze la botox sau la chirurgie (pentru a-şi menţine tinereţea tenului, n.r.), dar urmăreşte cu mare atenţie toate aceste tratamente noi care sunt naturale.
A început recent să experimenteze o mască facială pe bază de găinaţ de privighetoare, ce i-a fost recomandată de un prieten de la Hollywood, iar rezultatul a fost fantastic"
, a declarat o sursă.

Tom Cruise, care este căsătorit cu actriţa Kate Holmes, în vârstă de 33 de ani, cu care are o fiică - Suri, în vârstă de şase ani -, nu crede în chirurgia plastică şi consideră că astfel de tratamente naturale reprezintă o alternativă mai bună.

Printre celelalte celebrităţi despre care presa americană afirmă că apreciază tratamentul cu găinaţ se numără soţii David şi Victoria Beckham, prieteni apropiaţi ai cuplului Tom Cruise-Katie Holmes.

Potrivit unei experte newyorkeze în tratamente faciale, găinaţul de privighetoare "acţionează ca un exfoliant care elimină murdăria din piele şi oferă tenului strălucire".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod