Tina Turner se mărită la 73 de ani

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iulie 2013
Cântăreața intenţionează să se căsătorească cu partenerul ei de viaţă din ultimii 25 de ani, la sfârşitul săptămânii viitoare, în Elveţia, afirmă un tabloid britanic, citat de contactmusic.com.
Potrivit presei britanice, cântăreaţa americană se va căsători cu logodnicul ei, Erwin Bach, pe 21 iulie, în Elveţia. De altfel, Tina Turner a primit cetăţenia elveţiană în luna aprilie.

Tina Turner, în vârstă de 73 de ani, are o relaţie cu Erwin Bach, în vârstă de 57 de ani, care a început în anul 1987, după ce s-au cunoscut la sediul unei case de discuri.

Potrivit publicaţiei britanice Daily Express, citată de agenția Mediafax, cuplul se va căsători în cadrul unei ceremonii budiste care va fi organizată în reşedinţa sa, amplasată pe malul Lacului Zurich.

Aceasta va fi cea de-a doua căsătorie pentru Tina Turner, care a divorţat de primul ei soţ, Ike Turner, în 1978, notează Mediafax.

Pe numele său real Anna Mae Bullock, Tina Turner s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Brownsville (Tennessee).
Tatăl ei lucra pe o plantaţie de bumbac, iar mama ei era de origine indiană. Cântăreaţa a trecut, de altfel, la budism în 1970.

După liceu, Tina Turner s-a mutat la Saint Louis, pe atunci capitala blues-ului, unde l-a întâlnit pe Ike Turner, un chitarist cu opt ani mai în vârstă decât ea. Primul lor single - "Fool in Love" - a urcat pe primul loc în topul Hit Parade.

Consacrarea ei a venit în 1966, odată cu lansarea piesei "River Deep Mountain High", compusă special pentru ea de Phil Spector.

Căsnicia artistei americane a început să se degradeze după ce Ike Turner a devenit dependent de droguri şi abuziv, Tina Turner părăsindu-l pe Ike pe 2 iulie 1976 şi luând cu ea cei patru copii ai cuplului, dintre care doi provin dintr-o relaţie anterioară a soţului ei.

În timpul divorţului, cântăreaţa a renunţat la orice sprijin din partea lui Ike şi la drepturile asupra melodiilor comune.
Şi-a început cariera solo în 1984, la New York, pe când avea datorii de o jumătate de milion de dolari şi trăia doar din ajutorul social.
În acelaşi an, la vârsta de 45 de ani, Tina Turner a câştigat patru premii Grammy pentru albumul care a marcat revenirea ei în industria muzicală, "Private Dancer", şi a jucat alături de Mel Gibson în filmul "Mad Max - Beyond Thunderdome".

Într-o carieră impresionantă de aproape o jumătate de secol, Tina Turner, considerată cântăreaţa cu cel mai mare succes din muzica rock, supranumită de altfel "regina rock and roll", a lansat 10 albume de studio, a jucat în numeroase filme, iar discurile ei s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.
Cântăreaţa americană, celebră pentru vocea ei puternică, îşi electriza publicul de fiecare dată cu energia ei debordantă din concerte. Tina Turner a vândut mai multe bilete la show-urile sale decât oricare alt artist solo din istorie şi a câştigat opt premii Grammy.

Tina Turner s-a retras din viaţa publică după turneul ei de adio care a avut loc în 2008/2009. Cântăreaţa a învăţat limba germană şi s-a mutat în Elveţia în 1995, pentru a locui cu partenerul său de viaţă Erwin Bach.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod