Teo are datorii la Stat

Mai multe vedete autohtone sunt datoare la bugetul de stat şi vor fi executate silit dacă nu le vor achita. Pe lista datornicilor se află și Teo Trandafir.
Potrivit postului RTV, Fiscul are de recuperat 50.000 de lei de la vedeta TV. Suma reprezintă datoriile acumulate de cele trei firme la care Teo este asociată.

Printre vedetele cu datorii se regăseşte şi Bodo. Solistul trupei Proconsul este acţionar la o firmă care a acumulat datorii de peste 30.000 de lei.

Răzvan Ciobanu are datorii de 75.000 de lei, iar Giulia Anghelescu este asociată la o firmă care figurează cu datorii de 17.000 de lei.

Dan Diaconescu este campion la datorii. Două dintre firmele acestuia au datorii de peste 6 milioane de lei, urmând ca acesta să fie executat silit dacă nu achită sumele restante, informează RTV.

Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 8 Mar 2013, 11:56
    !

    aoleu, ramane dan diaconescu fara atatia bani? naspa.. :))) apropo, de razvan ciobanu nu s-a mai auzit nimic. s-a mai omorat? s-a mai drogat?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod