Tatăl lui Teo atacă iar: "Mi-e jenă de jena ei!"

Ion Uţă a declarat la Kanal D că nu i-a plăcut nunta fiicei lui. Medicul a mărturisit că nu a îndrăznit să meargă la petrecere de teamă că Teo îl va goni.

Ion Uţă a declarat la Kanal D că nu i-a plăcut nunta fiicei lui. Medicul a mărturisit că nu a îndrăznit să meargă la petrecere de teamă că Teo îl va goni.

Tatăl lui Teo a avut câteva lucruri de comentat despre petrecere. El a declarat că nu a fost prea încântat de cum s-au desfăşurat lucrurile şi a spus că nu a fost ca meniul să includă inimă de căprioară: "Dacă m-aş fi dus la nuntă  cu siguranţă m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e de jenă de jena ei.

Mai mult de frica ei decât de-a mea. Sunt nebuni că au mâncat inimile la căprioare."


"Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit făţarnică. Una e când spune: eşti soarele meu. Teo, urmăreşte-mă puţin. Am pus punct cu tine: nu mai faci parte din familia mea. Nu mi-a plăcut că sunt damnat, misogin şi prieten cu Alzheimer. A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Nu am suferinţe. Fiecare doctor are cimitirul lui.
Prea multe dovezi într-o singură zi"
, a mai spus tatăl vedetei la Kanal D.


În emisiunea Acces Direct de la Antena1, Ion Uţă a explicat încă o dată de ce a lipsit de la nunta fiicei sale: "Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă. Nu am fost chemat. Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit nici un secret asa cum mă acuză ea."

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANONIM pe 6 Iun 2012, 14:38
    nunta lui teo

    hai sa fim seriosi,dar cred ca......... si el are ceva probleme............

    2
    0

  • mariea pe 6 Iun 2012, 14:08
    oribil !

    nu ma asteptam ca Teo sa procedeze asa cu tatal sau !!!!!!!!!!! asa o doamna de tv , s-a descalificat in fata oamenilor ce secrete! ce e prima sau ultima oara.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod