Tania Budi, fără machiaj - FOTO

Vedeta a postat pe Facebook o imagine în care apare fără pic de machiaj. La 44 de ani, fără machiaj, cu tenul neatins de pudre şi fără rimel, Tania Budi rămâne o apariţie interesantă, notează ziarul Click!.

Vedeta a postat pe Facebook o imagine în care apare fără pic de machiaj.

La 44 de ani, fără machiaj, cu tenul neatins de pudră şi fără rimel, Tania Budi rămâne o apariţie interesantă, notează ziarul Click!.

Nici părul nu a fost aranjat pentru fotografia în cauză, Tania dorind, parcă, să arate că rămâne o femeie frumoasă în orice condiţii.

Mulţi fani de pe reţeaua de socializare au remarcat intenţia ei şi au complimentat-o pentru curajul de care a dat dovadă, relatează ziarul citat.

Foto: Facebook

 

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rokokoko pe 13 Sep 2012, 10:45
    kk

    Madam Tania trebui sa isi faca o poza cu blitz ca sa reflecte realitatea :)) Poza nu e clara si nu are luminozitate. Ca nu are okii fardati cred, insa tenul nu e lispit de "tencuiala" ! Am vazut-o pe Tania Budi nemachiata inainte de o sedinta de machiaj si e departe de ceea ce arata aici ...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod