Fostul James Bond, agresat de soţii

Actorul susţine că a fost agresat fizic de două dintre fostele soţii ale sale - Doorn van Steyn şi Dorothy Squires - în perioadele în care a fost căsătorit cu ele.
Fostul interpret al personajului James Bond se află în prezent la cea de-a patra căsnicie. Starul britanic spune că prima soţie, patinatoarea Doorn van Steyn, cu care a fost căsătorit în perioada 1946-1953, l-a lovit cu un ceainic, iar cea de-a doua soţie, cântăreaţa Dorothy Squires, cu care a fost căsătorit în perioada 1953-1968, l-a lovit în cap cu o chitară, informează site-ul ContactMusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Doorn m-ar fi jupuit de viu. A aruncat un ceainic spre mine.
Într-o zi mă bronzam în grădină, mi-am dat jos pantalonii şi i-am răspuns cam obraznic. M-a lovit imediat cu un ceainic. I-am spus: «Ok, ajunge. Plec de aici». A plecat imediat de acolo şi am auzit apa curgând în sala de baie. Mi-am spus: «Ce vacă! Eu o părăsesc, iar ea face baie!». Am spart uşa de la baie şi am văzut că ea îmi băgase toate hainele în cadă. «Încearcă să mă părăseşti acum», mi-a spus ea. Am aşteptat ca hainele să se usuce. Căsnicia noastră era terminată", a relatat Roger Moore în emisiunea "Life Stories"
, prezentată de Piers Morgan pe postul de televiziune ITV.

Vorbind despre cea de-a doua soţie a lui, Dorothy, Roger Moore a spus: "A existat o confruntare.
Îmi amintesc că pentru a evita confruntările obişnuiam să cânt la chitară. Într-o zi, stăteam pe marginea mesei şi cântam la chitară, iar ea mă certa zgmotos în legătură cu un fapt pe care eu îl ignoram total. În următoarele secunde, lucrurile s-au derulat ca în slow motion, am simţit cum chitara îmi este smulsă din mâini, am văzut-o ridicată deasupra capului meu, iar apoi a coborât. Mi-a distrus chitara. Era foarte temperamentală".


Roger Moore a fost căsătorit apoi cu actriţa italiană Luisa Mattioli în perioada 1969-1996.
În prezent, starul britanic, în vârstă de 84 de ani, are o căsnicie fericită cu Kristina Tholstrup, în vârstă de 71 de ani, cu care s-a căsătorit în 2002, informează Mediafax.

"Avem o relaţie liniştită, nu există certuri în căsnicia noastră", a dezvăluit Roger Moore.

Actorul britanic are trei copii - o fiică şi doi fii - cu cea de-a treia soţie, Luisa Mattioli.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod