Susan Sarandon are un iubit mai tânăr cu 31 de ani

Actriţa a recunoscut că are un iubit cu trei decenii mai tânăr şi că şi-a făcut operaţii estetice. Vezi cum arată vedeta la 65 de ani!

Susan Sarandon, în vârstă de 65 de ani, a recunoscut că are o relaţie cu partenerul ei de afaceri, Jonathan Bricklin, mai mic cu 31 de ani, şi că tocmai şi-a făcut lifting sub bărbie şi sub ochi. Iubitul ei este mai mare cu patru ani decât cel mai în vârstă fiu al lui Susan Sarandon.

Actriţa a încheiat relaţia de 23 de ani cu actorul Tim Robbins în 2009, informează cotidianul britanic The Telegraph, citat de agenţia Mediafax.

Actriţa americană îl are ca partener de afaceri pe Jonathan Bricklin la un club de tenis de masă din New York.

În 2010, ambii au negat că ar fi implicaţi într-o relaţie amoroasă. Ea a recunoscut pentru prima dată relaţia pe care o are în revista People. "Relaţia este un cuvânt atât de stupid... Poţi spune că noi colaborăm în mai multe domenii", a spus Sarandon.

Ea a menţionat că a apelat şi la chirurgie plastică. "Mi-am făcut ceva lipo sub bărbie şi sub ochi", a mai spus Susan.

Actorii americani Susan Sarandon şi Tim Robbins au anunţat, în decembrie 2009, că s-au despărţit.
Cei doi actori nu erau căsătoriţi, însă au împreună doi fii. Timp de foarte mulţi ani, ei au alcătuit unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment de la Hollywood, fiind cunoscuţi atât pentru rolurile din filme, cât şi pentru activismul lor social şi politic, notează Mediafax.

Susan Sarandon a câştigat premiul Oscar în 1996, pentru rolul din filmul "Culoarul morţii/ Dead Man Walking", după alte patru nominalizări.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod