Susan Boyle a fost şantajată de fratele ei

Cântăreaţa scoţiană, devenită celebră după evoluţiile sale în emisiunea de televiziune "Britain's Got Talent" în 2009, a fost şantajată de fratele ei mai mare, Gerry, cu suma de 50.000 de lire sterline (59.823 euro), conform unui membru al familiei.
Susan Boyle a fost vizitată la New York de fratele ei, în vârstă de 59 de ani, care i-a spus că se va sinucide dacă nu va primi suma cerută, scrie site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"A fost şantaj emoţional. Susan a simţit că nu avea de ales şi a trebuit să-i dea bani. Nu prea face faţă presiunii, iar el a ştiut ce butoane să apese", a declarat Alan Boyle, nepotul cântăreţei, pentru ziarul The Sun.

Gerry Boyle, care conduce compania de divertisment Instant Arena, ar fi vrut acei bani pentru a transforma un cinematograf vechi din Edinburgh, Scoţia, într-o sală imensă, destinată găzduirii de evenimente din lumea spectacolului.

Acum, familia cântăreţei este îngrijorată că Gerry i-ar putea cere din nou bani, în acelaşi mod.

"La New York, ea nu îi mai vorbise de câteva săptămâni când i-a cerut 50.000 de lire.
Ea nu se simţea bine, avea o viroză şi amigdalită.
Pur şi simplu a spus că o să-i dea banii"
, a afirmat şi sora lui Susan Boyle, Bridie McCaw.

După ce Susan Boyle a câştigat în mod surprinzător ediţia "Britain's Got Talent" din 2009, cântăreaţa, în vârstă de 52 de ani, a vândut peste 19 milioane de albume în toată lumea, a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy şi a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei, notează Mediafax.
Pe 25 octombrie, Susan Boyle a lansat în Australia cel de-al cincilea album din carieră şi al doilea dedicat Crăciunului, intitulat "Home for Christmas".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod