Kate Winslet şi-a botezat băieţelul Bear

Actriţa recompensată cu premiul Oscar pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi soţul ei, omul de afaceri Ned Rocknroll, au ales prenumele Bear (Urs, n.r.) pentru băieţelul lor, născut pe 7 decembrie.
Băieţelul este al treilea copil al actriţei Kate Winslet, care mai are doi copii din căsniciile anterioare: Mia, în vârstă de 13 ani, din căsătoria cu regizorul Jim Threapleton, şi Joe, în vârstă de nouă ani, din mariajul cu regizorul Sam Mendes, conform site-ului contactmusic.com, citatb de agenția Mediafax.

Kate Winslet s-a căsătorit, în 2012, la New York, cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului britanic Richard Bronson, care deţine compania spaţială Virgin Galactic.

Băieţelul actriţei nu este totuşi primul copil al unei celebrităţi care a primit numele Bear - în urmă cu trei ani, şi maestrul bucătar Jamie Oliver botezându-şi fiul Buddy Bear.

Kate Winslet, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire/ Sense and Sensibility" şi muza lui J.
M. Barrie din "În căutarea Tărâmului de Nicăieri/ Finding Neverland", notează Mediafax.

Actriţa britanică a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod