Simona Halep va juca împotriva Serenei Williams la Indian Wells

Românca, în prezent locul 5 WTA, a trecut, miercuri dimineaţă, de Barbora Strycova (Cehia, 37 WTA), cu scorul 6-3, 1-0 (abandon), în turneul de tenis de la Indian Wells, Statele Unite ale Americii, şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, unde o va întâlni pe Serena Williams (SUA, 1 WTA).

Simona Halep a reuşit cea mai importantă performanţă din 2016, obţinând calificarea în sferturile de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory dotat cu premii în valoare de peste 6 milioane de dolari.

În meciul cu Strycova, sportiva antrenată de Darren Cahill a revenit senzaţional după ce a fost condusă cu 3-1, câştigând setul printr-o serie de 5 game-uri consecutive. Cehoaica a resimţit o ameţeală puternică pe finalul primului act şi a hotărât să se retragă, la scorul 6-3, 1-0, relatează Mediafax.

Simona, campioana en-titre de la Indian Wells, se va confrunta cu Serena Williams (1 WTA) în sferturile de finală ale competiţiei, într-un meci care va avea loc joi dimineaţă, nu mai devreme de ora 4:00 (ora României).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod