Simona Gherghe s-a apucat de sport: „Deja am slabit un kilogram si hainele se aseaza altfel!“

La 38 de ani, după o lungă perioadă de timp în care nu a mai făcut mişcare, prezentatoarea TV s-a decis să meargă periodic la sală. Ea şi-a luat şi un antrenor care o ajute.
În urmă cu trei săptămâni, Simona Gherghe s-a hotărât să facă exerciţii la sală. Ea urmează un program intens şi a resimţit din prima zi durerile cauzate de febra musculare. "Am intrat în cea de-a treia săptămână de mers la sală. Încă am febră musculară! Sigur, nu mai e ca cea de la prima şedinţa, când pur şi simplu n-am mai putut să merg. Nici măcar paşii aia de la începutul emisiunii n-am putut să-i fac", a povestit vedeta pe blogul ei.

"Îmi place foarte mult că până acum n-am repetat niciun exerciţiu.
Din punctul ăsta de vedere, la orele lui Florin Neby nu mă plictisesc. Şi încă ceva ce pentru mine contează foarte mult. O şedinţă are în jur de 45-50 de minute, dar e un antrenament intens, cu pauze între serii de exerciţii de vreo jumătate de minut, cât să beau o gură de apă"
, a povestit Simona.

Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a explicat că antrenorul i-a conceput şi un plan de alimentaţie, pe care îl foloseşte orientativ. "Mi-e destul de greu să respect numărul de mese sau ce conţin ele.
Am slăbit un kilogram, deşi nu acesta era, neapărat, scopul. Dar, ca orice femeie, nu poate decât să mă bucure. Ştiu că e încă foarte devreme să văd rezultatele, dar deja simt că hainele se aşază altfel"
, a mai scris Simona pe blogul ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod