Simbolul rezistenței: Puștiul de 11 ani care a adormit în timp ce vorbea Trump - VIDEO



"Joshua Trump, bun venit în rândul rezistenţei", au scris pe Twitter mai mulţi navigatori pe Internet. "Joshua Trump este singurul Trump bun", a scris altcineva. "Erou al rezistenţei, Joshua Trump!", l-a numit o utilizatoare a rețelei Twitter.

Dincolo de amuzamentul situației, Joshua Trump are, însă, o poveste tristă. Destinul i-a jucat de data aceasta o festă frumoasă, coincidența dintre numele său și somnul din timpul discursului lui Trump fiind antologică.

Înainte de a fi invitat la Washington de Melania Trump, care a făcut un simbol din lupta sa împotriva hărţuirii, Joshua a fost ironizat și maltratat luni la rând de copiii care-i reproşau numele de familie.
Băiatul din Wilmington, o localitate din statul Delaware, a fost nevoit să abandoneze şcoala pentru a scăpa de colegii săi nemiloși.

De la sfârşitul campaniei electorale a lui Donald Trump, Joshua Trump a avut mult de suferit din cauza numelui său, fiind șicanat de colegi. "Mă supărau mult. Îmi spuneau «eşti din familia lui Trump?». Iar eu le răspundeam «Voi credeţi că aş mai fi aici dacă aş fi din familia lui?»", a povestit Joshua în decembrie, în emisiunea "Inside Edition".

Părinţii lui Joshua au decis să-l retragă de la şcoală în 2017 şi să-i asigure un învăţământ la domiciliu.
Conducerea unității de învățământ i-a instruit pe profesori să nu-i mai rostească numele de familie și a lluat măsuri disciplinare împotriva celor cinci colegi care l-au maltrat. Băiatul a reintrat apoi în sistemul şcolar, pentru a începe echivalentul colegiului, notează Daily Mail.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod