Shopping masculin: Justin Bieber și-a luat motor

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2012
Cântărețul continuă seria cumpărăturilor extravagente. După ce și-a luat o vilă și un Smart, el și-a cumpărat o motocicletă Ducati.

Cântărețul continuă seria cumpărăturilor extravagente. După ce și-a luat o vilă și un Smart, el și-a cumpărat o motocicletă Ducati.

Justin Bieber își extinde parcul motorizat cu o piesă importantă: el și-a luat recent o motocicletă dintr-o serie limitată Ducati.

Potrivit unor surse citate de site-ul tmz.com, el a plătit 20.000 de dolari pe un Ducati Superbike 848 EVO. Motocicleta i-a fost livrată marți, relatează TMZ.

Cântărețul în vârstă de 18 ani a făcut comanda pentru modelul de culoare alb arctic la un dealer moto din Los Angeles în urmă cu câteva zile, la recomandarea lui Usher, care are aceeași versiune, dar de culoare negru.

Justin nu are încă permisul de conducere pentru motocicletă, dar vrea să dea examenul, informează TMZ.

Pe lângă motocicleta recent cumpărată, vedeta mai deține un Cadillac CTS-V, un Smart și un automobil hibrid Fisher Karma cromat, cu care a făcut senzație în Los Angeles.

Acum, Justin trebuie să-și mărească garajul vilei sale de 6 milioane de dolari din Calabasas, notează TMZ.

Foto: TMZ

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Xx: BeLiEbErFoReVeR :xX pe 21 Apr 2012, 11:31
    Just10 Bee-Baah ! :x

    Felicitari Justin ! sper sa fie intr`un ceas bun...la urma urmei sunt banii lui si face ce vrea cu ei..ma bucur ca stie sa ii foloseasca atat in scopuri personale dar si pt populatie !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod