Serena Williams: "Simona Halep a jucat extraordinar. Abia aştept următoarea întâlnire, mă voi antrena special pentru ea"

Jucătoarea americană de tenis, locul 1 WTA, a felicitat-o pe Simona Halep, după ce românca a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, într-un meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor.

"Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar. Bună treabă şi mult succes", a scris Serena Williams pe contul său de Twitter.

"Jocul meu de astăzi a fost jenant. Categoric jenant. Halep m-a surprins cu jocul ei, niciodată nu am văzut-o jucând atât de bine. Să fiu sinceră, aştept următoarea întâlnire, pentru că ea mă face să mă duc acasă, să mă antrenez din greu şi în special să mă antrenez pentru ea", a spus Williams, potrivit Miami Herald.

Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar.
Bună treabă şi mult succes
Serena Williams
Serena Williams a afirmat că lovitura sa de dreapta nu a funcţionat deloc în cursul partidei cu Halep. "Lovitura mea de dreapta nu a funcţionat astăzi. În mod clar a intrat mai devreme în vacanţă. Serviciul meu a fost în cel mai bun caz la nivelul copiilor sub zece ani", a completat Williams.

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al româncei în faţa celei mai bune jucătoare de tenis din lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod