Şerban Huidu, atac dur la adresa lui Gigi Becali şi Meme Stoica

Fostul realizator îi răspunde lui MM Stoica, cel care l-a atacat săptămâna trecută, la Realitatea TV.

Într-o postare pe blogul său, Huidu îi răspunde lui Stoica, la câteva zile după ce angajatul lui Becali l-a atacat în emisiunea "Jocuri de putere", de la Realitatea TV.

"Am asistat zilele acestea la o adevarată revoluţie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei - Jiji face puşcărie şi nesimţitul ăsta de Huidu nu! La o primă vedere sună bine şi corect! Mai puţin dacă te informezi şi vezi care e Codul penal şi dosarele inculpaţilor! Dar mai bine să preluăm <<adevărul>> din tabloide! Şi atunci mulţi au luat drept adevărate aberaţiile unui terchea-berchea din galerie care m-a acuzat că m-aş fi bucurat de vestea arestării lui Jiji şi aş fi făcut mişto pe această temă! Cei care mă cunosc ştiu că nu aş fi spus şi nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul şi nu eram nici persoana care să comentez asta! Nu am spus niciodată NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care deţin o înregistrare cu asta sunt poftiţi să o facă publică! M-am uitat în schimb la un ipocrit de soi: meme stoica-cel care din <<cioban opărit>> nu ]l scotea pe fostul său patron, cum a luat de bune aberaţiile unor neica nimeni! Amănunte aici.
Unde eraţi mă moraliştilor atunci şi de ce vă lăsaţi impresionaţi de lacrimile lui de crocodil vărsate acum?"
, a scris Şerban Hudu.

Mihai Stoica a spus la Realitatea TV că nu înțelege cum de Șerban Huidu își permite să ironizeze și să se bucure de răul altor persoane după ce a comis un accident soldat cu trei morți. "După ce Gigi Becali a fost închis, am văzut niște reacții care m-au dezgustat. Oameni care când Gigi era pe telefon și făceau rating cu cugetările lui, acum erau foarte fericiți că e închis. Un om care a făcut ce a făcut, Huidu, e normal să aibă reacții de genul ăsta.
Huidu l-a ironizat pe Gigi. Cum e posibil așa ceva? Ai omorât trei oameni, ai încălcat legea, ai distrus trei familii, chiar dacă nu ai vrut. Tu ironizezi un om care, fiind executat, intră la închisoare? Mi se pare o chestie definitorie pentru multe persoane cu notorietate în țara asta. Neamul ăsta deteriorează, începe să devină tot mai degenerat. Poți să te bucuri de nenorocirea unui om dacă ești normal? Chiar dacă ai avut un conflict cu o anumită persoană, cum poți să te bucuri că acea persoană a intrat la închisoare pe nedrept?"
, a spus Mihai Stoica. 

"Normal ar trebui să fii apăsat.
Dacă tu și acum alegi să fii persoană publică și să ironizezi oameni aflați la ananghie, înseamnă că n-ai nicio apăsare. Mă dezgustă asta, îmi repugnă total. Nu-i normal să se întâmple așa ceva"
, a mai spus Stoica despre Huidu.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod