Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au depus actele de căsătorie

Fostul tenisman şi iubita sa, Brigitte Sfăt, şi-au depus documentele de căsătorie la Serviciul de Stare Civilă de la Direcţia de Evidenţa Persoanelor Timişoara.
Directorul Direcţiei de Evidenţa Persoanelor Timişoara, Vasile Tărciatu, a declarat, marţi, că fostul tenisman Ilie Năstase şi iubita acestuia, Brigitte Sfăt, şi-au depus actele în vederea căsătoriei, la Timişoara.

"Ei au depus actele în 24 mai. Noi avem obligaţia să facem publicaţia căsătoriei. Dacă este făcută publicaţia, înseamnă că în zece zile se pot căsători, dar am înţeles că n-au fixat data. Trebuie doar să nu fie mai devreme de zece zile şi să nu expire certificatele medicale.
Oricum, dacă expiră certificatele, pot aduce altele. Au ales Timişoara (pentru a-şi depune actele - n.r.), dar mai nou, potrivit Codului Civil, se pot căsători şi în altă parte, în ţară. Cred că motivul pentru care au ales Timişoara este legat de viitoarea soţie a domnului Ilie Năstase, mă gândesc că ea are familia aici"
, a afirmat Tărciatu, citat de agenţia Mediafax.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt are doi copii.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andi pe 28 Mai 2013, 21:32
    mamaia si tataia

    ea parca e mamaia... dupa alti trei ani, o sa arate ca "matahalia" jackson. iar el, oricum e tataie...

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod