Aroganţele Mihaelei Rădulescu: „Alain Delon mănâncă la restaurantul căruia eu îi spun cantină“

Principatul Monaco a găzduit, weekendul trecut, Marele Premiu de Formula 1, care s-a intercalat cu Festivalul de la Cannes, ocazie cu care Mihaela Rădulescu, rezidentă în Principat, s-a întâlnit cu mai multe vedete internaţionale.

Mihaela Rădulescu a ţinut să precizeze, pe blogul personal, că a avut un weekend plin, încheiat cu un adevărat show de artificii. Mai mult, vedeta afirmă că totul se întâmplă „în curtea casei sale“, adică în faţa blocului în care ea locuieşte. „La Sporting d’Hiver, o sală celebră de spectacole tot pe strada mea, cântă (sau ce-o face el din butoane) Bob Sinclair, treabă care de pe ringul de dans cred că e de senzaţie, dar din pat e ca şi cum şi-a instalat platanele pe noptiera mea“, spune iubita lui Dani Oţil, care mai povesteşte că din fericire acest lucru se întâmplă doar atunci când are loc Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, în restul anului fiind linişte.

Diva a mai vorbit şi despre vedetele care locuiesc la Monte Carlo sau care merg acolo doar pentru a se relaxa sau a participa la diferite evenimente. „Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger (cântăreaţa e iubita pilotului Lewis Hamilton), aseară au 'făcut valuri' Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, pe yachtul Tag Heuer (cei doi sunt ambasadorii acestei mărci de ceasuri), Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic 'cantina' noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână.

L-am ratat pe Michael Douglas, adică n-am avut plăcerea să dăm nas în nas, dar venise şi el să asiste la cursă. Mi-ar fi plăcut să-mi fac o poză cu Alain Delon, e modelul acela ideal de bărbat, cel puţin pentru mine, şi îl admir de-o viaţă. N-am îndrăznit să-l abordez, dar m-am topit uitându-mă la ochii aceia atât de albaştri şi plini de poveşti.

Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaştri cărora le zâmbesc aproape zilnic. Cei ai vecinului meu Roger Moore. Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuieşte aici, în blocul de lângă mine, dar vine mereu să-şi viziteze fiul, care stă chiar sub mine (iertare, dar aşa descrie limba română situaţia locativă).

Un alt vecin celebru (care plăteşte şi el întreţinerea fără restanţe) e mai tânărul Novak Djokovic, numarul 1 mondial la tenis, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj. Peretele unde stau aliniate cutiile poştale mai dezvăluie o mulţime de nume celebre, cu rezonanţă comercială, cinematografică sau istorică. Păcat că aici nu se ţine nicio şedinţă de bloc, ca să ne cunoaştem mai bine unii cu alţii“
, scria, luni dimineaţă, Mihaela Rădulescu pe blog.



Cu doar o zi înainte de această postare, Mihaela Rădulescu mai scrisese pe blog despre „curtea casei sale“, urcând pe internet şi o poză cu aceasta. „Să ne înţelegem, în poză nu e Portul din Monaco, ci 'curtea casei mele', unde vin toate yachturile când nu mai au loc de parcare în Port. Treaba asta se întâmplă de câteva ori pe an“, afirma vedeta, duminică dimineaţă.

29 Mai 2013
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miki pe 2 Iul 2013, 12:58
    aroganta maxima

    Daca Alain Delon mananca la asa zisa "cantina" clar ea mananca la impinge tava.....E frumos sa te lauzi cu vecinii si cu cei care-i vezi trecand pe strada...dar...despre ea ce spune? Daca o vede un mare star credeti ca se lauda in vre-un interviu : dragi mei tocmai a trecut pe langa mine Mihaela Radulescu :-)))) Cat poate sa fie de penibila....doamneeee.....

    6
    1

  • simika pe 25 Iun 2013, 09:52
    @xyz

    Te-as ruga sa pastrezi jignirile pentru tine. Articolul e scris sa ne impartasim opiniile, nu sa ne jignim. Cred ca am dreptul la o parere, nu crezi? Nu ma cunosti, asa ca ar trebui sa iti fie rusine sa jignesti o persoana despre care habar nu ai. Respectul inainte de toate! Eu nu mi-as permite sa jignesc pe cineva doar pentru simplul fapt ca nu impartasim aceleasi idei. Ai o problema grava daca tu crezi ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine!

    1
    2

  • Mc pe 1 Iun 2013, 18:30
    Comentarii obiective.

    Si-a pus si intrebarea ce a facut ea atat de remarcabil pe langa un actor ca Delon?Iata,el e mai modest si mananca la "cantina".In general,"prostul daca nu e fudul,parca nu e prost destul".I se potriveste lui Raduleasca acest proverb, iar articolul are un titlu absolut corect.E unul dintre putinele in care nu vad lingusiri la adresa unei nulitati intretinute de un fraier.

    8
    2

  • miky pe 31 Mai 2013, 21:31
    nu mai judecati.....

    nu cred ca e bine sa judecam pe nimeni si noi avem greselile noastre......mai bine dati un sfat bun decat sa criticati

    5
    7

  • ela pe 31 Mai 2013, 17:17
    va roade invidia!

    Titlul este tendentios, daca citesti articolul nu este vorba de nicio aroganta! Ceea ce scrie Mihaela Radulescu pe blogul ei este scris cu mult bun simt si cu talent .... mult mai mult talent decat are Iulian Ioncea. Cati dintre voi ati auzit de el ? Eu nu stiu cine e! Si toti care ziceti ca pentru voi, Mihaela Radulescu e un nimeni, de ce va pierdeti timpul sa cititi stirile despre ea si sa mai faceti si comentarii ? Ati putea face altceva mai util in timpul asta!

    8
    7

  • lili pe 31 Mai 2013, 13:22
    lili

    Voi, care nu ajungeti la struguri, spuneti ca sunt acri. Bravo Mihaela! o admiratoare a ta, din Piatra Neamt.

    6
    7

  • RoMania pe 30 Mai 2013, 12:29
    Hai RoMania.....

    ......si un BOSCHETAR poate sa se laude cu asa ceva .....numai ca ala nu " cerseste" de la ADEVARATELE DIVE si VEDETE recunoastere precum TIGANU Mihaela no name ....!

    7
    8

  • Anton pe 30 Mai 2013, 00:44
    aroganta radulescai(cu litere mici)

    Jur, ca imi spunea un prieten din Bucuresti, ca zicea Dan Iosif, ca parasuta asta, e profesoara la sex oral.Fara facultate, doar ca are debit verbal, pe care si l-a insusit de la atatia Dani la care le-a dat lectii de sex oral.Si l-a ales pe avortonul de Dani Otil, sa-i fie iubit.Este o vorba in popor: Din toata carnea vacii, a ales puta pecie(carne macra, adica)Taci dracului din gura, parasuto!!!!!

    7
    7

  • Lorena pe 29 Mai 2013, 17:34
    pt aroganti :)

    "prostul pana nu-i si fudul nu este prost destul" parca asa suna ,nu?

    14
    7

  • flory pe 29 Mai 2013, 14:48
    TE_AI AJUNS DOAMNA MIHAELA

    DE UNDE AI PLECAT DIN MOLDOVA SI PRIN 3 CASATORII TOATE RATATE DAR DIN ULTIMA TE_AI ALES SI TU CU CEVA CU UN COPIL F FRUMOS SI CRED SI DESTEPT CUM ARATA, IN REST AI FOST O PERS STI TU CUM SE ZICE IN POIPOR,,,,,SI UITE CA AI PLONJAT IN IN MONTE CARLO UNDE NICI NU TE ASTEPTAI SA AJUNGI VREODATA, AR FI MAOI BINE SA TACI SI FARA TUPEU DE MAHALA CA ASTA TE CARACTERIZEAZA,

    13
    11

  • Miuta pe 29 Mai 2013, 13:37
    pt. Mihaela R.

    ................dar tu, tu, draga Mihaela, tu cu ce te mai ocupi...........?! Dupa tot ce povestesti, se pare ca, nu cu mare lucru ci mai degraba, "jenant",..............parca ai fi la "vanatoare" si nu-ti pica nimic.......... Pacat, ca potential ai....!!!

    15
    10

  • xyz pe 29 Mai 2013, 13:17
    EU

    @RADULEASCO, TOCMAI M-AM INTILNIT CU ELVIS LA LIFT, A INTREBAT DE TINE. DACA DAN IOSIF AR MAI FI TRAIT, CE-AR FI SPUS VIZAVI DE AFIRMATIILE TALE DE KKT, AROGANTE, FARA SUBSTANTA, PLATITUDINI DE VEDETA DE 2 LEI....

    7
    10

  • alex pe 29 Mai 2013, 13:16
    text

    Dincolo de declaratii, titlul e trunchiat, urmeaza o fotografie cu “aroganta” in costum de baie si apoi citate intr-o proportie majoritara. De ce este semnat acest text? De ce exista un autor? Unde este creatia? Aroganta Mihaelei Radulescu paleste...

    13
    6

  • xyz pe 29 Mai 2013, 13:12
    sim

    @simika - la tine creierul e plat

    5
    7

  • xyz pe 29 Mai 2013, 13:12
    si

    @ana - esti ruda cu raduleasca? te deranjeaza adevarul? spiritul critic? taci si fa pe leguma in continuare

    6
    6

  • Lorena pe 29 Mai 2013, 11:58
    pt Mihaela R

    deci,hai sa fim seriosi,o persoana care se cultiva,este inteligenta si cu "scaun la cap"nu descrie intamplari de genul acesta din viata personala si nu in felul acesta,deci........:)

    14
    5

  • anonim pe 29 Mai 2013, 11:33
    ohhhh, grea mai e viata asta a ei.....

    Care in curtea ei?! Cine se crede?! Buricul pamantului?! Locuiesc in Monaco de foarte multi ani, mult inaintea ei si nu mai scriu pe bloguri ca l-am vazut pe Roger Moore sau Printesa Stefanie,sau Albert, sau Charleen.....Raduleasca e un NIMENI aici, un om ca oricare care locuieste in Monaco! Nu da doi bani nimeni pe ea, o necunoscuta! Am intalnit-o de multe ori si doar mergand, emana aroganta!!!! Revino-ti fato! ca are dreptate gin, cand vei cadea intr-o zi, va fi "vai si amar" de tine! O simpla casatorie te-a adus aici unde esti, iar in tara, ce ai facut?! in afara de emisiunile de barfa?! N-am nimic cu ea, si credeti-ma, NU am pe ce sa fiu invidioasa, dar pur si simplu NU o inghit de cand a a aparut!

    18
    8

  • gin pe 29 Mai 2013, 11:00
    AROGANTA CAT CUPRINDE

    se vede cat de aroganta e??? aha si cineva spune ca nu_i bine sa judeci pe cineva, ok dar ea ce face ?????? se crede vreo printesa???? si asa sa fie nu-i da nici ei dreptul de a se purta asa cu oamenii din jur , chiar mi se face greata , indiferent cat de sus esti coboara la toate nivele si fii mai modesta draga MIHAELA CA INTRO ZI O SA CAZI SI........

    19
    9

  • simika pe 29 Mai 2013, 09:48
    mie imi place de Mihaela...

    E frumoasa, e desteapta si are atitudine, propria-i personalitate, nu e pitzi......

    10
    17

  • ana pe 29 Mai 2013, 07:26
    pt iulian

    Nu stiu ce rost au toate comentariile rautacioase la adresa unei personalitati oricare ar fi ea, ma bucur pentru Mihaela Radulescu si pentru ceea ce a reusit sa faca de-a lungul carierei.Bravo ei! Nu e bine sa ii judecam pe altii!

    19
    19

  • MeeeRa pe 29 Mai 2013, 01:19
    AM UITAT SA MENTIONEZ

    Eu pregatesc camerele,fac curatenie,sterg holul,spal geamurile,primesc corespondenta celor de aici,de aceea ma cunosc toti cei locuiesc in bloc,hai sa ii zic asa,bloc. Sa nu credeti ca eu sunt vedeta aici.

    19
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod