Secretul zâmbetului Juliei Roberts

Julia Roberts a dezvăluit secretele zâmbetului care a făcut-o faimoasă în toată lumea, iar printre altele actriţa americană spune că preferă metode "ale bunicilor", precum spălatul cu bicarbonat de sodiu.

Actrița a dezvăluit secretele zâmbetului care a făcut-o faimoasă în toată lumea, iar printre altele actriţa americană spune că preferă metodele bunicilor, precum spălatul dinților cu bicarbonat de sodiu.

Pentru a-şi menţine dinţii albi, Julia Roberts nu cumpără produse foarte scumpe şi nici nu face vizite prelungite la dentist. Dimpotrivă: diva alege metodele pe care le cunosc şi bunicii noştri, scrie site-ul gala.fr, citat de Mediafax.

"Mă spăl pe dinţi cu bicarbonat de sodiu", a spus actriţa într-un interviu pentru revista americană InStyle.

"Bunicul meu punea tone de bicarbonat pe periuţa de dinţi şi nu a avut nicio carie toată viaţa", a mai spus ea, adăugând că această metodă este foarte eficientă.

Iar pentru strălucirea tenului şi pentru a ascunde micile defecte, Julia Roberts foloseşte cremă hidratantă, balsam de buze şi ochelari de soare.

"Când trebuie să te ocupi de trei copii, este mai greu să te ocupi de tine", a spus aceasta. "Am aflat, astfel, că o pereche de ochelari de soare poate salva oricând situaţia", a adăugat actriţa.

Deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich", Julia Roberts a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Roberts, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei, Danny Moder, au împreună trei copii - gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, născuţi în noiembrie 2004, şi Henry Daniel, născut în iunie 2007.


Foto: Julia Roberts

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod