Dezvăluirea emoționantă a Rihannei

În interviul pe care i l-a acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, cântăreața a mărturisit că încă îl mai iubește pe Chris Brown.

În interviul pe care i l-a acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, cântăreața a mărturisit că încă îl mai iubește pe Chris Brown.

În cel mai recent episod al interviului acordat de Rihanna, Oprah a întrebat-o în ce punct de află relației cu Chris Brown, la aproape trei ani după ce acesta a bătut-o.

"Suntem prieteni foarte, foarte buni. Am reconstruit încrederea și asta e tot. Ne iubim și probabil ne vom iubi mereu", a răspuns artista.

Rihanna a explicat că ea și Chris Brown sunt acum doar prieteni și nu se pune problema ca ei să fie din nou împreună, relatează site-ul tmz.com.

Cu toate acestea, ea a admis, cu o undă de regret: "Cred că el a fost iubirea vieții mele."

Foto: AFP / Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • No name :) pe 21 Aug 2012, 19:27
    Părere

    Chris nu o merită pe Rihanna! :-( Deşi sunt foarte frumoşi împreună, sper ca Rihanna să nu-i mai ofere o a 2-a şansă pentru o relaţie mai mult decât amicală! Support Rihanna! (:

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod