Secretul Andreei Raicu: Cum își menține frumusețea

Vedeta a vorbit într-un interviu despre frumusețe și echilibrul interior. Cu această ocazie, ea a dezvăluit care este secretul frumuseții sale.

"Femeile echilibrate reușesc să îmbătrânească într-un mod foarte frumos. Echilibrul interior este cel mai important. Ești mult mai împăcat cu tine. Am grijă de mine și de sufletul meu. Mulți oameni mă întreabă ce cremă folosesc, nu are nicio legătura ce creme folosesc dacă nu te hidratezi cum trebuie, nu mănânci cum trebuie și nu ai ajuns la un echilibru cu tine", a spus Andreea Raicu la Kanal D.

"Pe mine mă fac fericită foarte multe lucruri. Au ajuns să mă împlinească niște lucruri extrem de simple și de mici.

Ajungem să fim nesatisfăcuți de ceea ce avem pentru că ajungem să vrem mai mult și mai mult. Oamenii sunt nefericiți pentru că se concentrează pe ceea ce nu au și uită să se bucure de ceea ce au. Mă face să zâmbesc faptul că mă întâmpină acasă câinele meu, mă întâlnesc cu mama, cu prietenii mei, merg la film. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns să mă bucur de toate aceste lucruri. Banii contează, dar nu te fac fericită", a mărturisit Andreea.

Vedeta a dezvăluit și principiile de viață sănătoasă de la care nu se abate: "Am mese fixe, 5 mese pe zi, 3 principale si doua gustari.
Ultima masă în principiu e la 7 seara. Mă culc devreme. De multe ori am fost vitează și am dormit 5 ore. Acum dorm între 6 ore și jumătate și opt."

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod