Scarlett Johansson, de nerecunoscut

Este recunoscută pentru părul ei blond natural şi pentru stilul clasic adoptat, care i-au adus numeroase nominalizări pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Însă, actriţa a acceptat să renunţe la imaginea sa ingenuă şi s-a transformat complet pentru o imagine publicată pe coperta revistei W Magazine.

Scarlett Johansson (27 de ani) a adoptat un look gothic, pentru a ilustra anii '90, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Actriţa este aproape de nerecunoscut, avand părul vopsit în nuanţe de alb şi negru, asemănător celui al personajului Cruella de Vil, dar şi cercel în nas. Aspectul de "fată rea" este accentuat de machiajul strident şi de numeroasele inele afişate, notează ziarul amintit.

Publicaţia W Magazine aniversează 40 de ani de existenţă, ocazie cu care alte trei vedete, printre care şi actriţa Keira Knightley, au fost transformate pentru a ilustra anii '70-'80, respectiv 2000.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod