Mădălina Ghenea se iubeşte cu Gerard Butler

Site-ul ediţiei italiene a revistei Vanity Fair a publicat mai multe fotografii în care românca este surprinsă în ipostaze tandre alături de actorul scoţian.

Imaginile confirmă zvonurile potrivit cărora Mădălina Ghenea (24 de ani) are o relaţie cu actorul Gerard Butler (42 de ani). Cei doi apar împreună în imaginile realizate weekendul trecut, în timp ce se delectează cu stridii şi şampanie, fac shopping sau se sărută pasional pe Coasta de Azur. Alte poze cu cei doi îndrăgostiţi vor apărea în noul număr al revistei Vanity Fair, care va apărea miercuri, 24 octombrie, informează cotidianul Click!.



"Sunt cea mai fericită femeie din lume", a scris Mădălina pe internet, ceea ce i-a făcut pe jurnalişti să tragă concluzia că nu mai există îndoieli că ea are o relaţie cu Butler.



Starul e considerat un "fustangiu" de tabloidele engleze, fiindcă a avut relaţii cu numeroase celebrităţi între care se numără Jessica Biel, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan, Paris Hilton şi Naomi Campbell.

Dar faptul că este alături de Mădălina de mai mult timp arată că este posibil ca ea să reuşească performanţa de a-l păstra definitiv, notează Click!.


Mădălina Ghenea a devenit celebră în Italia graţie spoturilor publicitare pentru o companie de telefonie mobilă în compania lui Raoul Bova şi a rolului din filmul „Razza Bastarda", care va fi prezentat în noiembrie la Festivalul de cinema din Roma.


În 2013, va juca împreună cu Jude Law în filmul „Dom Hemingway", notează ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marco pe 16 Oct 2012, 05:42
    ma bucur pt ea

    Foarte tare! sa crape toate uratele si balenele de invidie!!!!!!!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod