Scandal! Almăşan, adusă de amant în casa familiei

Marina Almăşan a produs un nou scandal în familia Cornu. Vedeta TV a dormit în casa lui Georgică şi a nevestei sale. Disperată că a amanta a îndrăznit să-i calce pragul vilei, Oana Maria Cornu a spart geamul ca să intre peste ea, relatează cotidianul Click!.
Marina Almăşan a produs un nou scandal în familia Cornu. Vedeta TV a dormit în casa lui Georgică şi a nevestei sale. Disperată că a amanta a îndrăznit să-i calce pragul vilei, Oana Maria Cornu a spart geamul ca să intre peste ea, relatează cotidianul Click!.

Sâmbăta trecută, pe 19 mai, Marina a aterizat la Timişoara, a fost aşteptată de miliardar la aeroport, după care au dormit la domeniul din Hernacova. A doua zi, Georgică şi-a adus amanta acasă, la Ghiroda.
Vila, care este făcută cu soţia lui, se află la doar 200 de metri de casa în care locuieşte Oana Maria, scrie Click!.


În momentul în care şi-a văzut rivala, femeia a sărit ca arsă şi a recurs la un gest extrem. Pentru că Georgică a refuzat să-i deschidă uşa, ea a spart geamul de lângă clanţă cu o piatră. A băgat mâna prin spărtură, a întors de cheie şi a intrat în casă. Speriată, Marina s-a ascuns în baie, acolo unde a stat încuiată până când a venit Poliţia, relatează ziarul citat.

„M-am dus să-mi iau copiii, pentru că nu e posibil să asiste la imoralitatea produsă de tatăl lor.
Unde sunt principiile doamnei Marina Almăşan cu perucă?"
, s-a întrebat, retoric, Oana Maria. În urma acţiunii necugetate, soţia lui Cornu s-a tăiat atât de rău la deget încât a trebuit să meargă la spital ca să o coasă.

Vila în care s-a mutat miliardarul, din decembrie, este făcută cu soţia lui, în urmă cu un an, şi era pregătită pentru fata lor. Are două niveluri, patru dormitoare, un living, trei băi, o bucătărie, o terasă, un garaj şi a costat 400.000 de euro.
Casa e decorată pe gustul Oana Mariei, doar cu mobilă comandată din în Italia, pentru care a plătit în jur de 150.000 de euro, notează Click!.

Marina Almăşan s-a cuplat cu Georgică Cornu în decembrie 2010. L-a cunoscut la un bal de caritate din Timişoara, iar după o perioadă scurtă de timp a devenit amanta lui.
Ziarul Click! a dezvăluit în premieră, la jumătatea lunii martie, detalii despre întâlnirile secrete ale celor doi, dar şi despre vacanţele lor, petrecute la Milano, Viena, Paris şi la casa părintească a lui Georgică din Mehedinţi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela Istrate pe 3 Iun 2012, 09:04
    Cineva minte!!!

    Mai trebuie sa si credem tot ce scrie ziarul Click, pe care nu putine vedete l-au dat in judecata , pt minciunile publicate! Sincer, ma indoiesc ca doamna Marina a incalcat vreo lege, ceva e putred, ori n-a fost acolo, ori nu era casa familiei, ori nu erau copiii de fata, ori altul a fost motivul pt care madam amanta de arab si-a iesit din minti! Nu putem judeca, daca n-am fost acolo!

    0
    1

  • spartacus pe 1 Iun 2012, 13:01
    almasan

    cat de ofticata e lumea p-aici....nu ca as muri de dragul almasancei...n-am agreat-o niciodata dar de vremea cand madam cornu dadea cu c....u in populatie a uitat...a uitat ca a fost amanta un arab si acum se oftica..de ce? ca doar totul se plateste...roata se invarte

    3
    0

  • nicoleta pe 1 Iun 2012, 08:53
    sai fie rusine

    sincer dna almasan avea o prestanta,acm e dezgustatoare.la varsta dansei sa recurga la asemenea gesturi!daca se iubeau asa mult puteau sa respecte sentimentele celor din jur,banuiesc ca acest domn cu multe zerouri vrea sa divorteze dar asa ceva nu se face.sa iti aduci amanta in casa ce o detinea impreuna cu sotia si copii sa asiste la o femeie de moravuri usoare(acceptul doamnei almasan asta inseamna,femeie de moravuri usoare).oricine ar fi recurs la gesturi extreme,doamna era disperata,eu as fi facut la fel.iar domnul papa lapte e o persoana odioasa,groaznik si detestabila daca sia permis sa faca asa ceva.nu au demnitate,bun simt,constiinta,reticenta,relevanta,moralitate,ratiune.rusine

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod