Bianca şi Cristea se gândesc la nuntă: au naşi!

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au fost pentru prima oară împreună în platoul unei emisiuni TV şi au dat detalii despre nunta lor. Mai mult, ei ştiu deja cine le vor fi naşii de cununie.
Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au fost pentru prima oară împreună în platoul unei emisiuni TV şi au dat detalii despre nunta lor. Ei ştiu deja cine le vor fi naşii de cununie.

Adrian Cristea a mărturisit la emisiunea CanCan TV de la Kanal D că, dacă Bianca ar rămâne însărcinată, acesta nu ar fi unul dintre motivele determinante ca să facă nuntă. "Nu ne forţează nimeni şi nu o să forţăm noi lucrurile. Când o să simţim, o să spunem, că nu ne ascundem de nimeni şi nu facem nimic rău sau... când o să simţim, o să fie", a spus fotbalistul.

Andreea Mantea a vrut să ştie dacă îşi doresc o nuntă mare, în viitorul apropiat. "Mare, frumoasă şi ca în basme. Trei zile şi trei nopţi, ca în basme", a dezvăluit Adrian Cristea. "Voi deveni regină. De fapt, acum sunt prinţesă", a completat Bianca. "Apoi voi deveni regină", a spus ea mândră.

Cei doi au dezvăluit cine a acceptat să le fie naş de cununie. "Avem onoarea ca domnul Florian Walter să accepte acest lucru, patronul lui U Cluj", a spus Adrian Cristea. "Mi-a spus chiar dânsul că vrea să-mi fie naş şi normal că am acceptat cu plăcere", a mărturisit fotbalistul.

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au vorbit şi despre despre relaţia lor.

"Prima întâlnire a avut loc la un prieten comun. El nu ştia că voi veni. Eu nu ştiam că el va veni. Dar Adi nu a ştiut că eu m-am îndrăgostit de el. Eu am recunoscut abia după ce a recunoscut el. Mi-a plăcut să fiu cucerită de el pentru că era bărbatul pe care mi-l doream. E foarte tandru, e foarte discret. Are simţul umorului dezvoltat. Este romantic, sensibil şi discret", l-a descris Bianca pe iubitul ei.

Cei doi s-au sărutat prima oară în maşină, cu o frumoasă melodie pe fundal. "Ne-am sărutat în maşină. Vreau să spun că eu l-am sărutat prima!", a dezvăluit Bianca. "M-am opus, am încercat, dar... M-am opus, m-am tras. Dar până la urmă m-a sărutat", a glumit Adrian Cristea.

"Glumeşte acum, îţi dai seama că nu s-a opus! A vrut! Numai că nu era atât de îndrăzneţ ca şi mine. Eu ştiam exact ce vreau, ştiam că îl vreau pentru că eram îndrăgostită de el", a spus Bianca, mărturisind că pentru ea a fost dragoste la prima vedere. "Eu, în momentul în care l-am văzut, m-am împiedicat şi m-am îndrăgostit", a povestit ea despre prima lor întâlnire la un prieten comun.  "Nu mi-a fost greu să o cuceresc. A fost natural, la început nu ne trimiteam poze unul altuia. Abia după câteva luni am făcut asta", a spus iubitul Biancăi.

Adrian Cristea a recunoscut că este gelos. "Un bărbat care iubeşte normal că e gelos. Sunt gelos, dar nu la modul extrem. Mă deranjează acţiunile ei, dacă ar fi să mă deranjeze ceva. Nu mă deranjează ce face altcineva. Pe mine ea mă interează".

"Lasă că spun eu când ai fost gelos ultima dată: săptămâna trecută când am fost la nunta unor prieteni şi am dansat cu alt băiat", a spus Bianca. "Mi-a scris pe şerveţel <<du-te şi dansează>> şi m-am prins că e gelos. Adi a fost gelos când am dansat cu alt bărbat", a spus Bianca la CanCan TV.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod