Sandra Bullock a adoptat o fetiţă

Actriţa americană a devenit mamă pentru a doua oară, recent, după ce a finalizat adopţia unei fetiţe, susţin tabloidele americane, citate de cotidianul britanic Daily Mail.

Sandra Bullock, în vârstă de 51 de ani, are deja un fiu, Louis, în vârstă de 5 de ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans în 2010, precizează RadarOnline.com.

Vestea despre noua adopţie a fost dată publicităţii, joi, la doar o zi după apariţia în presa americană a unor articole potrivit cărora noul iubit al Sandrei Bullock, fotograful Bryan Randall, s-a mutat în reşedinţa pe care actriţa o deţine în Beverly Hills.

O sursă citată de RadarOnline.com a dezvăluit că vedeta hollywoodiană i-ar fi explicat foarte clar lui Bryan Randall, încă de la începutul relaţiei lor, că se află în căutarea unui soţ "alături de care să (îşi) crească copiii".

Se spune că Sandra Bullock şi Bryan Randall formează un cuplu de mai multe luni, dar şi-au făcut publică relaţia abia în luna august, notează Mediafax.

La începutul lunii septembrie, Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, a însoţit-o pe Sandra Bullock în timpul unei "întâlniri duble" pe care cuplul a avut-o cu actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux - proaspăt căsătoriţi - într-un restaurant din Austin, în statul american Texas.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod