Mădălin Ionescu îi face idioţi pe semnatarii petiţiei Televiziune fără mizerii!

5 Octombrie 2015
Peste 34.000 de oameni susţin documentul depus de realizatorii Cronicii Cârcotaşilor la CNA, iar parodia după melodia Deliei - Da mamă, sunt beată - aruncă audioviziualul în aer

În ultima emisiune a Cronicii Cârcotaşilor o parodie a melodiei Deliei, ”Da, mamă, sunt beată” aruncă audiovizualul în aer.
Cristina Caramarcu, solista trupei Jukebox, interpretează hitul atacând CNA-ul pentru incapacitatea de a stopa emisiunile mizerabile de la TV.
Această parodie are la bază o petiţie on-line depusă de realizatorii emisiunii Cronica Cârcotaşilor în aprilie acest an. Petiţia a fost semnată până în acest moment 35.000 de semnatari, fiind pe locul doi în clasamentul documentelor de acest gen afişate pe site-ul petiţii-online.ro.
Parodia a avut efectul scontat, generând o adevărată furtună pe Facebook. Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii Wowbiz de la Kanal D, a sărit să-şi apere show-ul tabloid:
”Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid !... Oameni buni ...tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg!

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Apostol Bologa pe 5 Oct 2015, 20:20
  Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti!!!

  Este un vechi proverb romanesc, la care mai putem adauga inca unul "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul". Este cazul lui Madalin Ionescu ca si al lui Simona Gherghe si chiar si a lui Maruta. Toti fara nici o exceptie aduc pe ecrane, de regula, incultura, prostul gust, proasta crestere, tembelism, idiotenie, tiganisme in adevaratul inteles al cuvântului si prostitutie deghizata. Daca cei mentionati ar fi oameni de calitate , detinatori ai unei morale romanesti sanatoase ar putea avea alte subiecte si alti invitati care ar putea sa le aduca un rate-ing important asa cum le cer incultii de producatori ai lor. Insa domnilor forumisti, nu numai aceste trei exemplare retardate sunt de vina pentru imoralitatea care a cuprins societatea romaneasca. Aici se poate discuta la nivel guvernamental, ministerul culturii , ministerul tineretului, ministerul invatamantului si asa mai departe. Sa fim realisti, insii care conduc aceste ministere sunt de teapa celor trei prezentatori cu aceleasi calitati intelectuale si morale de proasta calitate. Ne trebuie o revolutie CULTURALA ca sa schimbam aceste mentalitati preluate in prostie din OCCIDENT.

  6
  0

 • Daniela pe 5 Oct 2015, 19:34
  Tabloide facute de oameni destepti?

  Gresit. Tabloidele sunt facute de oameni mizerabili( ne referim la caracter) pentru oameni mizerabili, si sunt infiorator de multi. Deja cuvinte ca manelisti, tabloidisti se refera la oameni fara valoare morala, violenti, agresivi, de o inteligenta sub zero dar o viclenie, rautate si prostie mult peste limite.

  7
  0

 • Nicoleta. Nic pe 5 Oct 2015, 19:16
  Madalin

  Daca noi cei care nu suntem de acord cu mizeriile pe care tu si sclifosita de Adelina le prezinti si ne faci idioti, cum te poti numi tu care te scalzi in cloaca de agramati si ai tot felul de invitati de cea mai joasa speta? Ce exemplu le dai copiilor tai, desi ma-ndoiesc ca te intereseaza prea mult...din moment ce i-ai parasit pentru o...?! Rusine sa-ti fie!!!

  7
  0

 • OP pe 5 Oct 2015, 19:05
  tabloide

  Oamenii inteligenti discuta IDEI, cei destepti EVENIMENTE, iar IDIOTII- PERSOANE /barfesc. In ce categorie crezi, dle Ionescu, ca intra cei care frecventeaza emisiunea d-tale?

  9
  0

 • florin pe 5 Oct 2015, 13:04
  madalin

  Da, d-le Ionescu, sunt emisiuni facute de oameni foarte destepti, dar cu invitati de tot 'rahatul'. Sa nu spun retardati. Cu emisiunile voastre ati facut vedete pe fiitecine, iar valorile noastre nationale in materie de arta isi duc subexistenta in saracie. Halal oameni destepti

  23
  0

 • Chitu pe 5 Oct 2015, 10:42
  Comentariu la comentariullui Madalin Ionescu

  Bai Cataline, cum il numesti tu pe omul care isi paraseste familia, adica nevasta si cei doi copii ? Ce emisiune va modera el. Da ai dreptate. El va modera o emisiune de rahat la fel ca si el tot de cacao. Cum adica suntem ipocriti? Bai Madaline, etica si morala exista bai prostovane. Ea functioneaza. Tu te prefaci ca nu o vezi. Tu esti ipocritul. La asemenea om si aasemenea emisiune eu ii scriu : hai siktir bre.

  13
  0

 • zarada pe 5 Oct 2015, 09:25
  comentariu la comentariul lui Madalin Ionescu

  Madalin Ionescu are dreptate cind spune ca educatia se face in familie. Cei ce realizeaza si prezinta astfel de emisiuni nu au nici educatie si nici cultura...poate unu sau doi neuroni. Justificarea lor cu audienta maxima, e falsa....citi se uita?....cei ca ei, handicapati, din rindul carora isi aleg personajele prezentate.

  16
  0

 • Meme pe 5 Oct 2015, 08:38
  Televiziunea privata

  Da,Kanal D este o televiziune privata ! Dar traieste si din banii mei ! Este la pachet ! Vreau, nu vreau este ! Si nu pot sta 24 de ore cu ochii pe copii mei ca sa nu urmareasca emisiunile-tabloid ! Daca as putea alege de la operatorul de cablu strict ce canale doresc, atunci da!,fiecare alege si e treaba lui ce alege! Deocamdata primesc toate aceste canale cu emisiuni ,uneori abjecte,fara sa mi le doresc! Asa ca ,Madaline,ciocu' mic !

  26
  0

 • Shogunul pe 5 Oct 2015, 07:16
  Despre Bouletz !

  Obrazul gros sabia nu-l taie !

  11
  0

 • patricia pe 5 Oct 2015, 06:36
  Televiziuni si manelisti

  Pt. somnul Madalin, as vrea sa-l intreb: daca ar incheia emisiunile cu manelisti, scandalagii, psihonevroticii s.a.m.d ar muri de foame??? constiinta lui e linistita stiind ca are un aport maxim la tembelizarea populatiei?? Si de ce sa nu aiba un rol educator si televiziunea.? Sunt multe lucruri care le aflam din "teleenciclopedie" si chiar nu cred ca ma idiotizau.Iti tradezi neamul domnule Ionescu, si mai devreme sau mai tarziu lucrurile astea se vor plati ...

  13
  0

 • maria pe 5 Oct 2015, 06:01
  Putem cere tv.prin cablu sa renuntam la canalele pe care nu le dorim

  Fiecare emisiune isi creeaza un format. In functie de audiente acea emisiune va rezista. In momentul in care audintele vor scadea vertiginos acea emisiune va disparea.Nu consider ca este necesar CNA-ul sa puna monopol pe televiziuni. Daca dorim sa dispara o emisiune,noi telespectatorii trebuie sa fim aceia care sa eliminam emisiunile care consideram ca ne fac rau. Daca am fi fost atat de cultivati de ce nu am acordat audienta maxima canalului " Cultural "? Sunt destule canale pentru toate categoriile .Avem de unde alege. Canale cu politica,culturale,muzica simfonica,pop,populara,.Oricine doreste sa fie eliminat un canal se poate adresa televiziunii prin cablu ! Vom face cea mai mare greseala sa cerem monopol pe emisiuni ! Vom ajunge in situatia in care nu vom mai sti ilegalitatile celor de la putere. Vom ajunge sa traim in totalitarism ! Suntem o tara libera cu oameni liberi ! Sa nu incercam sa ne autoinchidem !

  4
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod