Sandra Bullock a adoptat o fetiţă

Actriţa americană mai are un băieţe, pe care l-a adoptat în urmă cu cinci ani


Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, este un fotograf de lifestyle şi fost model profesionist, originar din oraşul Portland. Randall şi Bullock s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relaţia lor a început în urmă cu câteva luni, precizează jurnaliştii de la revista People.

Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a pozat în trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista Harper's Bazaar.

Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor.

Cei doi au divorţat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James, notează Mediafax.

În aprilie 2010, actriţa americană a devenit mamă, după ce a finalizat procedura de adopţie, în calitate de părinte unic, a unui băieţel, Louis, în prezent în vârstă de 5 ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod