Românii au talent. Misterioasa moarte a unui profesor de pizza de doar 30 de ani

9 Iulie 2015
Un tânăr care a încântat o ţară întreagă cu acrobaţiile făcute cu un aluat, în timpul celui mai popular show TV, a murit subit. A fost găsit fără suflare în apartementul în care locuia

Claudiu Constantin Toader, un tânăr bucătar de 30 de ani, a fost găsit mort în propriul apartament de către fratele lui. Autorităţile care au cercetat decesul subit au dat un comunicat laconic din care reiese că bărbatul a decedat din cauza faptului că apa din cadă era prea fierbinte.

Despre motivele morţii acestui tânăr nu există decât o singură declaraţie, cea a fratelui său George Toader care spune că: "Doctorii au declarat că nu au găsit alcool sau alte substanţe în corpul lui, aşa încât moartea a putut fi provocată ori de apa fierbinte, ori de aburii din jacuzzi".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • lili pe 9 Iul 2015, 23:01
  moartea misterioasa a profului de pizza

  Sa nu ne miram exista multe morti inexplicabile in randul tinerilor ,am avut in familie exemplu sotul unei verisoare care tot aceeiasi soarta ma avut-o la 34 ani.Drama noastra a fost ca au ramas 2 copii mici de 4 si 2 ani.Dupa ani de munca fara concediu ,pauza sau orice ar trebui sa faci si pentru tine tot stresat esti si vedeti consecintele Dumnezeu sa-l ierte!

  2
  0

 • George pe 9 Iul 2015, 21:37
  Dumnezeu sa il ierte

  Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Imi pare tare rau.M-a incantat foarte mult numarul sau cu jongeriile cu clatite.

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod