Românii au talent. Misterioasa moarte a unui profesor de pizza de doar 30 de ani

Claudiu, în club, alături de două prietene


Această declaraţie nu poate convinge pe nimeni, iar ea adânceşte şi mai mult misterul. Decesul bucătarului a survenit dimineaţa. Acesta s-a întors acasă pe la ora cinci după spusele fratelui său. Claudiu Constantin Toader a petrecut până la acea oră într-un club din Bucureşti alături de prietena sa.
La o cercetare atentă a contului de Facebook, se poate observa că bărbatul mergea destul de des în cluburi şi avea o viaţă stresantă. Probabil că muncea mult, dar se şi distra pe măsură.
E foarte greu să mori din cauza apei fierbinţi dacă nu cazi în ea şi te opăreşti. Chiar dacă adormi în cadă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, te trezeşti în cazul în care apa e prea fierbinte sau prea rece. Pe de altă parte, dacă era sub influenţa substanţelor, există posibilitatea să adoarmă, să alunece sub apă şi să se înece.

9 Iulie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili pe 9 Iul 2015, 23:01
    moartea misterioasa a profului de pizza

    Sa nu ne miram exista multe morti inexplicabile in randul tinerilor ,am avut in familie exemplu sotul unei verisoare care tot aceeiasi soarta ma avut-o la 34 ani.Drama noastra a fost ca au ramas 2 copii mici de 4 si 2 ani.Dupa ani de munca fara concediu ,pauza sau orice ar trebui sa faci si pentru tine tot stresat esti si vedeti consecintele Dumnezeu sa-l ierte!

    2
    0

  • George pe 9 Iul 2015, 21:37
    Dumnezeu sa il ierte

    Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Imi pare tare rau.M-a incantat foarte mult numarul sau cu jongeriile cu clatite.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod