Românii au talent. Misterioasa moarte a unui profesor de pizza de doar 30 de ani

Număr de magie cu un pizzar la ”Românii au talent”

Foarte mulţi fani ai celebrului show au fost afectaţi de moartea prematură a fostului concurent. În acest caz, autorităţile ar fi trebuit să dea un comunicat în care să precizeze cauza morţii şi nu să lase ca finalul dramatic al unei vieţi să fie explicat prin declaraţia ambiguă a unei rude.
Deşi e învăluită în mister, Claudiu Constantin Toader a decedat în urma unui accident nefericit petrecut după o noapte de nesomn şi distracţie în club, iar moartea lui are o explicaţie.
Aceasta e povestea unui tânăr care a muncit enorm ca să se afirme şi care a sfârşit tragic la numai 30 de ani:
”În acea perioadă l-am cunoscut şi pe Sorin Badău care a fost un sprijin... un super om căruia ţin să-i mulţumesc. Eu căutam de muncă, iar el avea nevoie de oameni care să meargă şi să lucreze acolo unde avea cuptoare şi aşa a început experienţa mea de instructor pizzaiolo. Prima lucrare a fost în ianuarie 2004 la Tulcea. A durat ceva mai mult decât m-am aşteptat, aproape opt luni. A fost cea mai tare lucrarea a mea! Eram tânăr. Nu aveam foarte multă experienţă, dar aveam foarte multă voinţă şi o capacitate enormă de efort. Lucram mai ceva ca o maşină. Nimeni nu ştia săfacă nimic. În prima zi am făcut 150 de pizza, iar cifra creştea de la o zi la alta. Am ajuns să fac 350 de pizze pe zi. De Ziua Marinei s-au făcut în jur de 750”, a scris Claudiu Constantin Toader pe contul său de Facebook înainte de a pleca din această lume.

9 Iulie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili pe 9 Iul 2015, 23:01
    moartea misterioasa a profului de pizza

    Sa nu ne miram exista multe morti inexplicabile in randul tinerilor ,am avut in familie exemplu sotul unei verisoare care tot aceeiasi soarta ma avut-o la 34 ani.Drama noastra a fost ca au ramas 2 copii mici de 4 si 2 ani.Dupa ani de munca fara concediu ,pauza sau orice ar trebui sa faci si pentru tine tot stresat esti si vedeti consecintele Dumnezeu sa-l ierte!

    2
    0

  • George pe 9 Iul 2015, 21:37
    Dumnezeu sa il ierte

    Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Imi pare tare rau.M-a incantat foarte mult numarul sau cu jongeriile cu clatite.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod