Rihanna vrea să se mărite cu Chris Brown

de Daniel Dumitrescu, 11 Octombrie 2012

Cântăreaţa îşi doreşte să se căsătorească cu fostul ei iubit şi spune că nu ar fi trebuit să se despartă de acesta niciodată, informează presa americană, citând mai multe surse din anturajul artistei.
Rihanna, în vârstă de 24 de ani, le-ar fi mărturisit prietenilor că a discutat despre căsătorie cu Chris Brown (23 de ani). Cei doi sunt din nou împreună după ce s-au despărţit în 2009, artistul fiind acuzat şi condamnat atunci pentru că a agresat-o.

O sursă din anturajul Rihannei a declarat pentru revista Star că "niciunul dintre prieteni nu s-ar mira dacă cei doi ar decide să fugă împreună şi să se căsătorească". "Ea i-a spus celei mai bune prietene că, dacă nu ar fi fost ochiul agil al presei şi criticile aspre la adresa gestului lui Chris, nu s-ar fi despărţit niciodată de acesta", a mai spus persoana citată.

Zvonuri cu privire la intenţiile recent reunitului cuplu de a se căsători au urmat informaţiilor cu privire la despărţirea rapperului de Karrueche Tran.
Brown i-ar fi plătit acesteia o sumă generoasă "de adio". "Chris doreşte să îi asigure acesteia o bună stare financiară şi să se poarte corect în ceea ce o priveşte, aşa că i-a oferit bani pentru a-şi cumpăra o casă", a declarat aceeaşi sursă pentru site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Rapperul s-a despărţit recent de iubita sa Karrueche Tran, pentru că nu a putut să o uite pe Rihanna, cu care a continuat să aibă o relaţie "de prietenie".

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii.
El a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 12 Oct 2012, 09:22
    n-a priceput de prima data ce fel de om este?

    prost exemplu pt.femeile agresate.F.prost.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod