Răzvan Ciobanu ripostează la critici

Rochia pe care Oana Roman a purtat-o la cununia civilă, realizată de Răzvan Ciobanu, a fost criticată de Iulia Albu, care a spus că nu-i place cum arată și nici cum îi vine vedetei ţinuta roz cu catifea.

Răzvan Ciobanu şi-a explicat alegerile făcute. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta a spus că a ales rozul pentru că Oana este o fire romantică. Detaliile de catifea au fost aplicate pentru a-i încadra chipul, iar mâneca lungă i se potrivea pentru că e senzuală.

"De ce sunt un designer special: pentru că am capacitatea de a vedea dincolo de o «imagine», pentru că sunt atent la detalii şi pentru că îmi place să desenez rochii pentru femei. Oricum ar arăta ambalajul, caut să descopăr «interiorul»", a scris Răzvan Ciobanu.

"Sigur că Oana nu se încadrează în tiparul «frumuseţii» contemporane.

Dar eu ştiu că este feminină, romantică şi fragilă. Să mă ierte că dezvălui lucrurile frumoase pe care puţini la observă. De ce roz? Pentru că era o zi specială, petru că roz-ul este «devalorizat» datorită unor concepţii cu iz de prejudecăţi. De ce detaliile din catifea? Pentru că are un chip frumos şi am vrut să îl pun în valoare, astfel i-am încadrat faţa. De ce nedecoltata? Pentru că era un moment romantic şi nu mi-aş fi dorit să vadă peste ani cum la cununie a fost cu bustul la vedere.
De ce lungimea sub genunchi? Aici am speculat partea cea mai frumoasă a picioarelor. Are gambe şi glezne fine. Astfel am găsit soluţia să «opresc» lungimea sub genunchi. De ce mânecă largă? Pentru că este preluată din zona asiatică şi arată senzual (pentru cei care ştiu povestea chimonourilor)... De ce balerinii kenzo? Pentru că aveam nevoie de un «touch» fashion. De ce acei cercei? Pentru că îi făceau ochii să străluceasca şi mai mult. De ce largă? Pentru că este însărcinată şi confortul era important...
De ce tiv dublu din catifea? Ca rochia să nu se ridice mai mult decât ne doream şi să nici nu repetăm scenă cu Marylin Monroe... şi da, m-am bucurat că Oana Român a avut încredere totală în mine"
, a explicat el.Răzvan Ciobanu a mai adăugat că el face rochii pentru femeile din faţa lui şi în funcţie de personalitatea fiecăruia, nu pentru cele care apar în revista Vogue: "Alte întrebări?! Aş putea scrie de 10 ori mai mult despre cum am gândit şi de unde am pornit cu inspiraţia pentru rochia ei de cununie.

un fapt îl ştiu cu siguranţă, EU ştiu să fac rochii pentru femeia din faţă mea, nu pentru cea care pozeza pe coperta revistei «Vogue»."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod