Radu Banciu, nevoit să-şi ceară scuze după ce a fost învins în instanţă de Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a câştigat procesul împotriva lui Banciu, după ce acesta a denigrat-o


Banciu a promis că va încerca, pe viitor, să evite astfel de situaţii: "Îi mulțumim Andreei Berecleanu dacă ne-a iertat sau, dacă nu sperăm că o va face în continuare. Noi încercăm să ne purtăm din ce în ce mai bine și să fim și cu urechile acolo unde trebuie, dar și cu unghiile tăiate la zi, așa cum eram pe vremuri cu batistuțele la școală."

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Banciu și postul B1 TV în 2012, după ce Banciu a afirmat în cadrul emisiunii sale că "Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție.

Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze". El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu (OTV).

"Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi", a declarat atunci Andreea Berecleanu pentru site-ul paginademedia.ro.

Judecătoria Sectorului 1 a decis în favoarea Andreei Berecleanu în decembrie 2013. La momentul respectiv, Judecătoria a decis ca Radu Banciu și B1 TV să plătească în solidar 30.000 de lei, pe lângă prezentarea scuzelor publice.
Ulterior, tribunalul a decis să înjumătățească suma stabilită inițial de Judecătoria Sectorului 1, însă a menținut celelalte dispoziții, referitoare la "exprimarea de scuze în mod public față de reclamantă prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagină a două cotidiane și în cadrul emisiunii <<Lumea lui Banciu>>", relatează paginademedia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod