Fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, spitalizat din cauza epuizării

Nick Cannon a fost internat din cauza epuizării, miercuri, într-o clinică din Los Angeles, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Prezentatorul emisiunii de televiziune "America's Got Talent", diagnosticat cu lupus în anul 2012, recunoaşte că a exagerat cu exerciţiile fizice în ultima perioadă, dar a ţinut să îşi liniştească fanii, spunându-le că, în urma acelei spitalizări, se simte mult mai bine.

Starul american, în vârstă de 34 de ani, care are doi copii cu Mariah Carey - gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de patru ani -, a publicat miercuri pe Instagram o fotografie care îl arată pe patul de spital.

Fotografia este însoţită şi de un mesaj explicativ.

"Nu vă faceţi griji, e doar o oprire temporară. Uneori, pot fi puţin prea impulsiv şi încăpăţânat. Trebuie să încetez să îmi epuizez corpul. Mi-aş plăcea să îmi lucrez corpul tot timpul, dar «motorul» nu poate să meargă cu aburi. Vă spun un secret: chiar cred că sunt un super-erou. Nu spun că aş fi Batman, spun doar că nimeni nu ne-a văzut vreodată pe mine şi pe Batman în aceeaşi cameră, împreună. LOL.
Acum mă simt bine"
, a scris artistul american.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod