Prima zi de creșă a prințului George - FOTO

La cei doi anișori ai săi, fiul Ducedei de Cambridge şi al prinţului William a trăit miercuri experiența primei zile de creșă, el fiind fotografiat de mama sa.

Micul prinț a venit la creșa din Norfolk (estul Angliei), însoțit de mama lui, care i-a făcut încântată două fotografii. Îmbrăcat într-o jachetă albastră și cu un rucsac bleu în spate, băiețelul privește spre camera foto și zâmbește, iar în cealaltă arată cu degetul spre desenele de pe pereții creșei.

Ducesa de Cambridge a publicat fotografiile cu Prințul George pe contul ei de Twitter. "Prințul George, în prima lui zi la creșă în Norfolk", a scris mândra mămică.



Prințul William și soția sa Kate au anunțat în decembrie că George, cel mai mare dintre cei doi copii ai lor, va merge la creșa Montessori, situată în apropiere de reședința lor familială din Anmer Hall, în Norfolk.



De la nașterea copiilor lor, Kate și William își petrec timpul mai mult la Anmer Hall, un conac georgian și cadou de nuntă oferit de regina Elisabeta a II-a, decât la palatul Kensington din Londra.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod