Prima piesă a lui Gabriel Cotabiță de la revenire - AUDIO

După ce a fost externat din spital, artistul are planuri mari și vrea să revină cât mai repede pe scenă.

Compozitorul Andrei Kerestely a dezvăluit că Gabriel Cotabiță va termina în curând o piesă la care lucra înainte de a avea probleme de sănătate. "Da, este vorba despre o piesă scrisă împreună cu Andrei Tudor, o piesă foarte haioasă, care îl descrie foarte bine pe Gabriel Cotabiță, o piesă veselă, șugubeață, cu subînțeles pentru cine are urechi să audă. El mai vrea să modificăm un vers", a spus Kerestely la Antena Stars, unde a făcut publică și o parte din piesa pe care Cotabiță o va lansa în curând.

"El are nenumărate planuri de viitor, printre care sper să se includă și un turneu național cu un album pe care regăsesc piesele lui cele mai cunoscute cu o altă orchestrație.

Pregăteşte proiecte frumoase şi colaborări cu artişti din ţară. Vocea lui Gabi nu a fost alterată, nu a avut de suferit. Dimpotrivă. El s-a odihnit din punct de vedere vocal și acum este în formă maximă. Cu siguranță, săptămâna viitoaare se va întarce în studio. Este nărăbdător să revină pe scenă", a mai spus Andrei Kerestely.

Fragmentul muzical poate fi ascultat aici, de la minutul 01:18.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod