Prima declaraţie a medicului şantajat de Oana Zăvoranu

Doctorul Marek Vâlcu a recunoscut faptul că vedeta i-a cerut bani, ameninţându-l că în caz contrar va merge la televiziuni.

"Oana nu are motive să se plângă. Eu m-am apărat legal. Ea m-a ameninţat să îi dau 10.000 de euro şi că dacă nu îi dau banii ăştia, ea din două emisiuni îi face. Nu am pretenţii de la ea. Eu am operat-o acum 5 ani ultima oară. Nu s-a plâns niciodată de nimic până acum. Nu avea motive să se plângă. Totul a fost în regulă cu ea", a spus Marek Vâlcu pentru ziarul Libertatea.

"Justiţia este cea care hotărăşte ce se întâmplă de acum încolo. Eu nu am nimic de comentat.

Totul o să se afle la vremea potrivită, nu acum", a spus doctorul Marek Vâlcu, după audieri, la ieşirea de la secţia de Poliţie.

Marek Vâlcu lucrează la o clinică privată din centrul Capitalei. Oana Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.

Astfel, după ce vedeta  a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă.
Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra sa.

Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor şi audiată la Poliţia Sectorului 3.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod