Pippa Middleton are un iubit

Sora ducesei de Cambridge are o relație cu un investitor din sectorul bancar. Cei doi au avut o întâlnire romantică, într-un restaurant din Londra.

Pippa, în vârstă de 28 de ani, s-a întâlnit de mai multe ori în ultimele săptămâni cu James Matthews (37 de ani), iar prietenii spun că relația lor devine tot mai strânsă.

O persoană care i-a văzut în restaurantul londonez Hakkasan a declarat: "Pippa și James au stat într-un separeu retras, unde era liniște și au împărțit o sticlă cu vin. Erau absorbiți de conversație și nu aveau ochi decât unul pentru celălalt. Pippa zâmbea într-una și era foarte încântată.

Au stat cam trei ore și păreau că nu vor se mai ridice de la masă", a spus sursa citată de ziarul britanic Daily Mirror.

Pippa Middleton s-a despărțit anul trecut de prietenul ei, Alex Loudon, după o relație de trei ani. Ea a terminat de scris cartea "Sărbătorește: Un an de festivități britanice pentru familii și prieteni", iar acum este liberă să iubească din nou, notează site-ul femalefirst.co uk.

"Pippa este cucerită de James. La început, ea își dorea ca lucrurile să evolueze mai încet, dar acum e pregătită să aibă un alt bărbat în viața ei", a spus un prieten al ei pentru ziarul citat.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod