Penelope Cruz adoră să gătească şi să facă menajul

Vedeta crede că meseria de casnică e "cel mai bun lucru din lume" şi adoră să facă menajul şi să gătească acasă.
Vedeta crede că meseria de casnică e "cel mai bun lucru din lume" şi adoră să facă menajul şi să gătească acasă.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a stat acasă de când l-a născut pe fiul său, Leonardo, care în prezent are 17 luni. Penelope Cruz, care este căsătorită cu actorul Javier Bardem, a spus că aceste momente i-au dat ocazia să se concentreze asupra gătitului, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ea a povestit pentru ediţia britanică a revistei Hello! că se bucură de statutul de mamă care stă acasă: "Sunt casnică şi este frumos. Ştiu să gătesc şi este important pentru mine să fac mâncare proaspătă în fiecare zi. Nu ţin diete nebuneşti, ci mănânc produse din dieta mediteraneană, pe care o ador, pentru că este important să mănânci bine."

Cei doi actori spanioli deţin locuinţe în Statele Unite ale Americii şi Spania, iar Penelope a mărturisit că este foarte bună şi la făcut curăţenie.

"Am învăţat să fac curat când am jucat în <<Volver>>. Personajul meu făcea mereu curat într-o casă aşa că, atunci când am început să mă pregătesc pentru rol, mă duceam la mama acasă şi la sora mea, iar ele spuneau: <<Nu ştiu ce se întâmplă cu ea, cred că are febră, pentru că a venit să ne facă curat în casă>>", a mai povestit Cruz.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • manu pe 1 Iul 2012, 15:51
    vai tu!

    ce proasta....a invatat sa faca curat??????????????la ce varsta?se pare ca era destul de mare...fizte de vedeta!la munca cu voi si apoi nu v-ar mai place sa faceti curat si acasa ati fi rupte de oboseala!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod