Pasion de Buena Vista nu mai ajunge in Romania

de Nicoleta Tarantus, 21 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Pasion de Buena Vista nu mai ajunge in Romania

Din cauza programului incarcat, Pasion de Buena Vista nu va mai putea ajunge la Bucuresti in aceasta iarna, concertul programat pentru data de 17 decembrie urmand a fi anulat. Cei care si-au achizitionat bilete la acest spectacol isi vor putea recupera banii de la punctul de vanzare de unde au cumparat biletele.

Din cauza unor modificari aparute in programul trupei, reprezentantii Pasion de Buena Vista au decis anularea concertului programat pentru 17 decembrie 2009 in Bucuresti, in cadrul seriei World Music Masters.
Proiectul muzical cubanez si-a prelungit sederea in Palma de Mallorca, unde are stabilite aparitii live in cadrul emisiunii "Wetten, dass...?", fapt care i-a fortat pe reprezentantii trupei sa amane concertele din Europa Centrala si de Est, programate la sfarsitul acestui an.

Sub umbrela World Music Masters, anul acesta Harlem Gospel Choir va concerta in premiera la Bucuresti pe 21 decembrie, urmand ca pe 12 februarie 2010 publicul roman sa reintalneasca cu orchestra cubaneza Live From Buena Vista - The Havana Lounge.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod