Michael Jackson, datornic la coafeza

de Nicoleta Tarantus, 21 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson, datornic la coafeza

Lynda Parrish cere peste 200.000 de dolari, bani cu care Michael i-ar fi ramas dator pentru serviciile de care ar fi beneficiat atat cantaretul, cat si cei din anturajul sau.

Parrish solicita cate 1.500 de dolari pentru fiecare zi in care a lucrat pentru Michael si cate 1.000 de dolari pentru fiecare zi in care s-a ocupat de coafura celorlalti.

Contactata de cei de la TMZ, Lynda Parrish sustine ca a fost stilistul personal al lui Michael si ca venea cu avionul atunci cand acesta avea nevoie de ea. Tariful coafezei ar fi fost de 1.500 de dolari pe zi, plus o alta mie de dolari pentru clientii pierduti in timpul calatoriei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • chrisdeyork pe 5 Oct 2009, 20:09
    Micuta agramata

    Micuto, mai invata sa scrii romaneste. Ce nota ai avut la limba romana? - minumat = romaneste este minunat, (cu n) - estraordinar = romaneste este extraordinar, (cu x) - anbracat (aualeu ! ! !) = roamneste este imbracat. (cu im) Tot aici â il folosesti doar in interiorul cuvantului, iar î il foloseti la inceput - cuvantul "si" l-ai folosit de doua ori In scurta ta propozitie de 13 cuvinte ai facut 6 greseli. Cum o fi o compunere pe care te-ai apuca-o sa o scri? Cred ca jalnic. Oricum nu iti fa probleme, ca tine sunt o sumedenie. Problema devine, cand tipi ca tine incep sa aiba pretentii la ceva mai bun, mai decent. In cazul in care ai venit din China, ce ai scris este un progres. Fiind in tara si trecand prin Deva, la gara am vazut afisata o reclama mare pentru un magazin chinezesc (rosu pe galben), unde era scris "Hong Kong - Articole de Ancaltaminte".

    1
    0

  • anonim pe 21 Sep 2009, 20:19
    Michael jackson

    michael este un cantaret minumat si estraordinar si frumos si cum se anbraca .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod