Kevin Costner, la Festivalul de Film de la Arad

de Nicoleta Tarantus, 21 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kevin Costner, la Festivalul de Film de la Arad

Actorul, impreuna cu trupa sa Modern West, va sustine un concert in data de 3 octombrie pe Strandul "Neptun" din Arad.

Putini stiu de pasiunea lui Kevin Costner pentru muzica. In urma cu 20 de ani, Kevin l-a cunoscut pe John Coinman in Los Angeles in timpul unui workshop. John era un muzician cu un imens interes pentru actorie, iar Kevin era un actor cu un imens interes in muzica. S-au imprietenit si au inceput sa cante impreuna cu un alt prieten, Blaine Forward. Prietenia lor s-a transformat intr-o colaborare muzicala, iar proiectul lor s-a numit Roving Boy si cantau rock cu accente western.

In Japonia au inregistrat primul lor single intitulat "Simple Truth".
In 2005, cei trei impreuna cu Teddy si Larry au pus bazele unei noi trupe - Modern West, iar Christine, sotia lui Kevin Costner, a fost autoarea morala a infiintarii noii trupe.

Biletele sunt disponibile la sediul Casei de Cultura Arad si online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, precum si in magazinele Vodafone, Germanos si in librariile Carturesti. Exista doua categorii de bilete, de 65 de lei, in picioare, si de 200 de lei, in zona VIP.

Festivalul International de Film Bucuresti (BIFF) se va muta, de anul acesta, la Arad, si se va desfasura sub titulatura Festivalul International de Film din Romania (Ro-IFF).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod