P. Diddy, spitalizat de urgenţă după o petrecere

Rapperul american a fost internat, marţi dimineaţă, după un party la conacul Playboy din Los Angeles.

Rapperul american a fost internat, marţi dimineaţă, după un party la conacul Playboy din Los Angeles.

P. Diddy a fost internat, marţi dimineaţă, la secţia de urgenţe a spitalului Universităţii California din Los Angeles (UCLA), după un weekend plin de petreceri, inclusiv una organizată la conacul Playboy din Los Angeles. Cântărețul, în vârstă de 42 de ani, a primit tratament contra unei "migrene extreme", anunță site-ul tmz.com.

Potrivit unor surse, prietenii rapperului l-au transportat la secţia de urgenţe a spitalului UCLA.

Alte surse susțin că el se simte mai bine şi a fost deja externat.

P. Diddy a avut câteva zile pline de evenimente. El a  fost sămbătă seară la petrecerea organizată înainte de gala premiilor Grammy, la Los Angeles, de producătorul muzical Clive Davis. Luni seară, cântărețul a găzduit o petrecere specială organizată la conacul Playboy din Los Angeles, în onoarea artiştilor premiaţi cu Grammy în acest an.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy, notează agenția Mediafax.

În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod